Ce COAFURI DE MIREASĂ se poartă în 2017. AȘA vei arăta fabulos în ziua cea mare!

Publicat pe 30.03.2017 la 09:11 Actualizat pe 30.03.2017 la 17:38

Cum sa va coafati in ziua cea mare.

Pinterest

În anul 2017, viitoarele mirese au de ales între coafurile lejere ori ușor stilizate și cele elaborate și extravagante. Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu identifică cinci trenduri de urmat pentru femeile care se pregătesc să îmbrace rochia de mireasă.

Coafurile naturale

“În cazul mireselor, coafurile lejere și naturale vor fi mereu la modă. În anul 2017, accentul cade mai mult ca niciodată pe naturalețe. Recomand părul coafat lejer, poate puțin suvitat, prins într-o agrafă sau lăsat să cadă pe umeri. Astfel de coafuri lejere se recomandă persoanelor care nu vor să epateze sau să exagereze în ziua nuntii”, declară Cristi Pascu.

2. Împletiturile romantice și rusești


“Unele mirese preferă genul de coafuri romantice, întâlnit în filme precum “Lords of the Rings” sau în serialul “Game of Thrones”. În anul 2017, aceste împletituri sunt lejere și se fac foarte ușor. Este suficient să-ți ondulezi părul pentru că apoi să-ți împletești două codițe simple. Se mai poate prinde părul într-o coadă, pe care ulterior o putem lărgi ușor pentru a da impresia de messy hair. Atunci când vorbim despre împletituri nu le putem scoate din discuție pe cele rusești. Acestea sunt căutate de câteva sezoane bune și rămân în topul preferințelor.”

3. Cutele glam

“Se poartă coafurile retro pentru mirese, inspirate din epoca de aur a Hollywood-ului. Dacă vrei să adopți pentru ziua nunții un look inspirat de Judy Garland, Marlene Dietrich sau Joan Crawford o poți face și nu vei da greș”, mai spune Cristi Pascu (foto).



4. Extensii și coafuri cu volum

“Persoanele care au un fir de păr fin vor apela la extensii pentru coafura de mireasă. Se mizează astfel pe o coafură cu bucle și mult volum.”

5. Coafuri nonconformiste

Miresele rebele vor avea grijă să se observe acest lucru și prin coafură pe care o vor afișa la altar. Se poartă părul tapat exagerat și cu foarte mult volum, așa cum vedem la modele de pe catwalkurile de modă. Există și mirese care vor tunsori scurte și geometrice, chiar baietoase, iar altele care recurg la culori trăznite precum verde crud, roz sau mov pentru a ieși în evidența. Este bine și asa”, concluzionează Cristi Pascu.


În articolul

Ce COAFURI DE MIREASĂ se poartă în 2017. AȘA vei arăta fabulos în ziua cea mare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x