Ce rochii nu trebuie să lipsească din șifonierul oricărei femei anul acesta?

Publicat pe 20.08.2019 la 17:07 Actualizat pe 20.08.2019 la 17:11

Cele ce își doresc o schimbare, un nou stil pe care să îl adopte, trebuie să știe că există câteva rochii ce nu trebuie să le lipsească din șifonier. Acestea vor reprezenta soluția salvatoare în momentele în care nu vor mai ști cu ce să se îmbrace.

Încătușate de rutină, tot mai multe femei au tendința de a se neglija. Împinse și de stresul cotidian, se orientează deseori spre a purta ce găsesc mai repede în șifonier. Însă, în cadrul acestuia, trebuie adăugate mereu piese noi. Diversitatea este cheia către o imagine cât mai bună a unei femei.
Cele ce își doresc o schimbare, un nou stil pe care să îl adopte, trebuie să știe că există câteva rochii ce nu trebuie să le lipsească din șifonier. Acestea vor reprezenta soluția salvatoare în momentele în care nu vor mai ști cu ce să se îmbrace.

Rochiile lungi și modul în care acoperă imperfecțiunile

Femeile au nevoie de o multitudine de rochii mai ales pe timpul verii. Având în vedere temperaturile ridicate ale acestui anotimp, rochiile sunt aliatele pe masură pentru a le confrunta. Însă, rochiile lungi nu pot fi purtate tot timpul – nu sunt indicate pentru o ținută office, de exemplu.

O femeie are nevoie cel puțin de o rochie lunga elegantă, de impact, pe care să o poarte în cadrul evenimentelor private și nu numai. Aceasta poate ascunde cu ușurință picioarele ce arată inestetic după o zi de muncă, de exemplu, dar și unele imperfecțiuni ale corpului. Totodată, rochiile lungi din materiale vaporoase, lejere sunt în trend vara aceasta. Pot fi purtate cu ușurință cu diferite tipuri de încălțăminte specifice verii.

Modul în care rochia din dantelă poate rezolva unele probleme apărute pe neașteptate

Dantela încă se poziționează pe un loc fruntaș pe piață, deși poate pare demodată pentru unele persoane. Rochiile din dantelă sunt și acum emblema eleganței și a naturaleții pur feminine. O rochie din dantelă nu trebuie să lipsească din șifonierul niciunei femei. Poate fi soluția salvatoare atunci când aceasta nu știe ce să poarte la o nuntă, de exemplu. O rochie din dantelă va spori eleganța și frumusețea naturală a acesteia. În plus, accesorizată corespunzător, se va situa cu siguranță în topul celor mai reușite ținute.

Poate fi inclusă și în cadrul unei ținute office. Totodată, detaliile și cusăturile pot ascunde anumite imperfecțiuni ale corpului. Dantela nu dă semne că se va demoda vreodată, la fel ca în cazul pielii naturale, așa că o ținută confecționată astfel, își are un loc bine meritat în șifonier.

Rochiile cu imprimeuri – în trend vara aceasta

Anul acesta lucrurile s-au schimbat puțin – rochiile cu imprimeuri au devenit emblema verii. În mare parte, vara aceasta, cele mai căutate sunt cele cu modele florare. Nu trebuie neglijate nici cele motive tradiționale. O rochie cu astfel de imprimeuri poate înlocui ia în zilele cu temperaturi ridicate. Se potrivesc perfect atât în activitățile de zi cu zi, cât și în cadrul unui eveniment privat sau pot forma tabloul complet al unei ținute office.

În cadrul magazinului DyFashion se regăsesc toate aceste piese vestimentare enumerate anterior. Pentru că sunt articole vestimentare de bază, se regăsesc pe diferite mărimi, până la 8XL. Astfel, orice femeie își va putea clădi baza salvatoare a articolelor din șifonier accesând DyFashion.ro.

În articolul

Ce rochii nu trebuie să lipsească din șifonierul oricărei femei anul acesta?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x