Ce spun semnaturile celor mai faimosi CEO din lume: Bill Gates, Jack Dorsey, Jeff Bezos, Tim Cook, Steve Ballmer, Sergey Brin, Larry Page si Mark Zuckerberg

Publicat pe 06.03.2013 la 16:41 Actualizat pe 06.03.2013 la 18:01

Scrisul de mana este important. Semnaturile sunt insa si mai importante. Ele pot spune multe despre o persoana.

Sheila Lowe, presedinta Fundatiei de Analiza a Scrisului de Mana a analizat semnaturile celor mai importanti CEO din lume si iata ce spune despre ei:

Bill Gates, Presedintele Microsoft – ceea ce vezi este ceea ce primesti

„Bill Gates isi acorda timpul necesar pentru a scrie citet, curat. Are o semnataura fara pretentii. Ceea ce vezi este ceea ce primesti se poate spune atunci cand privesti semnatura lui. Punctul rotund ce este deasupra lui i spune despre el ca este rabdator si atent la detalii. Isi doreste sa isi faca timp sa asculte.”

Jack Dorsey, Fondatorul Twitter si CEO Square – Sunt ceea ce fac

El are doua tipuri de semnaturi. Una care are simbolul @ inainte de numele mic si il identifica cu ceea ce face. Sunt ceea ce fac. Litera K de la final are o codita. Daca asa semneaza in mod normal, poate insemna dorinta de a se uita mereu inapoi in trecut pentru a-si da seama ce beneficii are de pe urma experientei sale sau sa isi dea seama cum a ajuns unde este in acest moment.

Mai are insa o semnatura, una formala. Aceasta ascunde ceea ce nu vrea ca lumea sa vada. Este un tip nerabdator, agresiv.”

Amazon CEO Jeff Bezos – Nu este asa cum ar vrea el sa credem

„Numele mic inaintea celui de familie care nu este atat de ligibil si se termina cu o liniuta in sus spune urmatoarele: in ciuda faptului ca are o multime de lucruri de spus (litera o deshisa din numele de familie) liniuta in sus ne spune ca este cumva agresiv si se comporta ca un perete ce vrea sa ii tina pe ceilalti afara.”

Tim Cook, CEO Apple – Nu vrea sa stim prea multe despre el

Si el are doua tipuri de semnaturi: una pentru online si una pentru actele oficiale. Totusi, semnatura lui arata cu niste hieroglife extraterestre. Semnatura este pentru a comunica celorlalti cine esti. Din semnatura lui se poate spune ca nu vrea ca ceilalti sa stie prea multe despre el. Ceea ce se poate vedea este ca mintea lui se misca mult mai repede decat scrie. Linia in jos de la finalul semnaturii spune ca nu este interesat sa auda toate detaliile lumesti. Daca ai de-a face cu el, asigura-te ca ti-ai facut temele.”

Cealalta semnatura a lui, cea oficiala, indica mandrie familiara. Litera C este foarte mare. Ceea ce indica faptul ca are un respect imens pentru originile sale.

Steve Ballmer, CEO Microsoft - isi seteaza propriile standarde si nu ii pasa de ceea ce cred ceilalti

„Semnatura lui Steve Ballmer este interesanta din cel putin doua puncte de vedere. Primul: litera T din Steven este inclinata spre dreapta, ceea ce indica faptul ca priveste inainte cu entuziasm. Al doilea: cele doua litere L din Ballmer au o forma putin ciudata ce ajung in stratosfera si ma face sa ma intreb daca nu cumva este pilot. Acest tip de litere sunt specifice persoanelor care sunt foarte mandre de realizarile lor. El vrea sa fie vazut ca un intelectual si face ca lucrurile sa sune mult mai complicat decat sunt in realitate. Isi seteaza propriile standarde si putin il intereseaza de ceea ce cred ceilalti.”

Sergey Brin , Co-fondaot Google – vrea sa fie cunoscut la Sergey, nu ca domnul Brin

„Semnatura lui Sergey Brin este moale, neingrijita, de-abia lizibila. O face rapid, nu da atentie detaliilor. Este sociabil, iar litera S din prenume spune ca vrea sa fie vazut ca Serghey si nu ca domnul Brin.”

Larry Page, CEO Google – Este un bun ascultator

„Larry Page are o semnatura clara ce spune ca nu-i pasa de ceea ce vred ceilalti. Vocalele sunt larg deschise, ceea ce spune ca este un bun ascultator. Oricum, spatiul mare dintre nume si prenume spune ca are nevoie de mult spatiu personal. Daca stai de vorba cu el, nu trebuie sa te aproprii prea mult.”

Mark Zuckerberg, Fodator si CEO Faceboof – Este secretos

„Aparent nu simte nevoia de a scrie mai mult decat initialele sale. Este adevarat ca numele sau este destul de lung. Dar oricarei persoane care nu ii stie numele ii va fi greu sa il descifreze. Este in mod cert omul din spatele cortinei, cel care trage sforile.”

În articolul

Ce spun semnaturile celor mai faimosi CEO din lume: Bill Gates, Jack Dorsey, Jeff Bezos, Tim Cook, Steve Ballmer, Sergey Brin, Larry Page si Mark Zuckerberg

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x