Ce spune culoarea ochilor tăi despre tine

Publicat pe 30.01.2014 la 09:24 Actualizat pe 30.01.2014 la 14:40

Stiai că nu există două persoane care să aibă exact aceeași culoare de ochi? De cele mai multe ori, atunci când cunoaștem o persoană nouă, primul lucru pe care îl observăm este ce culoare de ochi are. Fiecare dintre noi avem o culoare diferită de ochi, culoare ce depinde de cantitatea de pigmenți care se găsește în iris. Culoarea ochilor poate dezvălui destul de multe și despre personalitatea ta.

Stiai că nu există două persoane care să aibă exact aceeași culoare de ochi? De cele mai multe ori, atunci când cunoaștem o persoană nouă, primul lucru pe care îl observăm este ce culoare de ochi are. Fiecare dintre noi avem o culoare diferită de ochi, culoare ce depinde de cantitatea de pigmenți care se găsește în iris. Culoarea ochilor poate dezvălui destul de multe și despre personalitatea ta.

Ochii negri

Aceasta este o culoare rară de ochi. Persoanele care au ochi negri au de fapt o culoare maro închis. Ce spune acest lucru despre personalitatea ta este că ești o persoană plină de viață și pasiune. Nu vei pleca niciodată de la muncă înainte de a termina ce ai de făcut. Ești competitiv și încerci să demonstrezi că ești cel mai bun în ceea ce faci. Persoanele cu ochii negri sunt și destul de secretive și nu se destăinuie foarte ușor. Sunt și foarte reținute când vine vorba de a se îndrăgosti, însă când fac acest lucru se dovedesc a fi foarte loiale. În general, cei cu ochii negru au o credință spirituală destul de puternică. În ciuda numeroaselor calități, ei sunt și destul de certăreți și argumentativi, chiar și atunci când știu că nu au dreptate.

Ochii căprui

Oamenii au ochii căprui datorită cantității ridicate de melanină din ochii lor. Culoarea maro este cea mai populară culoare de ochi din întreaga lume. Este o culoare pământie, dar bogată. Reprezintă simplitatea, puterea și creativitatea. Dacă ai ochii căprui, atunci cel mai probabil ești sufletul petrecerii. Persoanele cu ochi căprui sunt aproapiate de natură și nu le pasă foarte mult de aspectul material. Sunt parteneri de viață foarte iubitori și știu cum să își facă persoanele iubite să se simtă cu totul speciale. În general sunt persoane șarmante, dar cu picioarele pe pământ. Sunt persoane extrovertite și adoră să își facă prieteni noi. Nu se simt însă foarte confortabil dacă trebuie să își exprime sentimentele de față cu ceilalți. Au un bun simț al umorului și te pot înveseli oricând. Sunt înțelepți și știu să ofere ofere sfaturi bune. Sunt creativi și au un simț estetic bine dezvoltat.

Ochii albaștri

Persoanele cu ochii albaștri sunt cele de care oricine se simte atras instantaneu. Albastru este o culoare atât de plină de viață încât cei care au această culoare de ochi emană foarte multă tinerețe, exhuberanță. Multe persoane apelează la lentile de contact pentru a avea ochi albaștri, iar cercetătorii testează proceduri laser prin care culoare ochilor poate fi schimbată. Persoanele cu ochi albaștri sunt fermecătoare, atractive și foarte prietenoase. Sunt spontani și energetici și trăiesc viața la maxim. Au o tendință naturală de a-i face pe alții fericiți. Ei vor încerca mereu să îi ajute pe cei din jurul lor, sunt buni și sinceri. Sunt persoane spirituale și își doresc o iubire care durează o viață, o familie fericită și un partener de viață fidel. Au o mare putere de observație și nimic scapă de privirea lor vigilentă. Au tendința de a fi deschiși, efervescenți și în general nu sunt foarte timizi.

Ochii gri

Persoanele cu ochi gri sunt născuți pentru a fi lideri. Ei sunt foarte eficienți în a interveni în conflictele dintre alte persoane pentru că înțeleg cu ușurință care este problema și privesc lucrurile din toate punctele de vedere, pentrru ca apoi să găsească o soluție de compromis. Sunt persoane puternice care fac față stresului. Se pot adapta cu ușurință la un mediu nou. Au o personalitate unică și sunt genul de persoane foarte active, mereu ocupate cu ceva. Nu pot sta pur și simplu degeaba, sunt descurcăreți, buni la afaceri și au un simț al umorului ascuțit. În general sunt calmi, iar oamenii se simt foarte bine în preajma lor. Au o atitudine foarte rațională și știu să păstreze secrete. Nu sunt foarte aventuroși. Le place să aibă totul în ordine, însă nu sunt maniaci în ceea ce privește curățenia. Sunt ideali ca parteneri de cursă lungă și de îndată ce își găsesc sufletul pereche, îl iubesc cu toată ființă. Sunt parteneri de viață foarte romantici.

Ochii verzi

Persoanele cu ochi verzi au personalități vibrante care adoră aventura și pot accepta tot felul de provocări spontane. Nu ai vrea să îi superi sau să îi rănești în niciun fel pentru că sunt persoane răzbunătoare. Sunt oratori foarte buni, sunt persoane inteligente care trăiesc viața la maxim. Nu le poți sta în cale atunci când își doresc ceva foarte mult. Au încredere în forțele proprii și în felul care arată și pot fi aroganți uneori. Le place să facă oamenii să râdă și sunt de încredere, genul de oameni pe care dacă-i câștigi ca prieteni, te poți baza pe ei să îți fie alături la nevoie. Dar dacă îi spuperi cu ceva, vor găsi imedial o cale de-a lovi înapoi și de-a te face să te simți ridicol. Sunt parteneri de cuplu pasionali și vor relații de lungă durată, însă pot fi foarte geloși și posesivi.

Foto: hepta.ro


În articolul

Ce spune culoarea ochilor tăi despre tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x