Cea mai puternică rugăciune care ţine la distanţă orice blestem asupra noastră! Uite ce trebuie să rosteşti!

Publicat pe 26.06.2016 la 10:33 Actualizat pe 26.06.2016 la 10:37

Energiile negative pe care le simţim asupra noastră sunt, de fapt, manifestări ale blestemelor, care, se pot transmite din generaţie în generaţie. Ele trebuie îndepărate însă, doar anumite rugăciuni, spuse cu credinţă, pot face asta!

Energiile negative pe care le simţim asupra noastră sunt, de fapt, manifestări ale blestemelor, care, se pot transmite din generaţie în generaţie. Ele trebuie îndepărate însă, doar anumite rugăciuni, spuse cu credinţă, pot face asta! Îţi prezentăm rugăciunea care face minuni, în sensul că ne apără de răul pe care ceilalţi ni-l doresc, atât nouă, cât şi generaţiilor viitoare!

“Tatal Ceresc, vin înaintea Ta, în lăuda, închinăciune și venerație. Îți mulțumesc pentru trimiterea Fiului Tău, Iisus Hristos, care și-a dat viață pentru noi, păcătoșii. Îți mulțumesc pentru că ai trimis Duhul Sfânt să mă ghideze și să mă împuternicească în viața mea de zi cu zi.

Tatăl ceresc, deschide-mi ochii că să văd măreția Ta.
Mă pun sub crucea lui Iisus și mă predau luminii lui Hristos. Mă îmbrac în armele lui Dumnezeu, pentru a stă împotrivă uneltirilor diavolului. Iau pavăza credinței, cu care voi putea stinge toate săgețile arzătoare ale diavolului.

În numele lui Iisus Hristos, resping ispita diavolului în toate formele sale și refuz să laș păcatul să domnească asupra mea. Îl resping pe Satana și toate lucrările sale, împreună cu toate promisiunile sale goale. Tatăl Ceresc, îți cer iertare pentru mine, pentru prietenii mei, pentru rudele și strămoșii mei, care au făcut apel la puterile ce se opun lui Iisus Hristos. Renunț la puterea oferită de ocultism și de artele magice. Renunț la orice putere, în afară de cea a lui Dumnezeu și la orice formă de închinare în afară de cea față de Iisus Hristos.
Î

n numele lui Iisus Hristos, rup orice blestem care ar fi putut veni împotrivă mea și familiei mele și opresc transmiterea acestor blesteme prin urmașii mei. Tatăl iubitor, curată linia familiei mele de orice blestem.
Îți mulțumesc, Doamne, că m-ai eliberat! Amin!”

Sursă articol: almeea.ro

În articolul

Cea mai puternică rugăciune care ţine la distanţă orice blestem asupra noastră! Uite ce trebuie să rosteşti!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune pe poliţişti. S-a urcat în maşină şi a lovit autospeciala cu care veniseră
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă: „Superbă”. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x