Clive Christian No.1 - cel mai scump parfum din lume

Publicat pe 30.08.2010 la 14:28 Actualizat pe 30.08.2010 la 14:33

Clive Christian No.1 - cel mai scump parfum din lume

Ce ati face daca intr-o zi vi s-ar implini orice dorinta? Pur si simplu, sa inchideti ochii si sa va lasati imaginatia sa zburde departe. Ei bine, aveti in fata lampa lui Aladdin. La ce indrazniti sa visati?



Ce ai putea sa-i ceri ceri lui Jafar, duhul din lampa lui Aladdin? Sa te lasi invaluita in aura de magie a celui mai scump parfum din lume. Sa fii una dintre cele zece femei norocoase care vor simti pe piele o aroma care iti susura la ureche rafinament, lux, mister: Clive Christian No.1.



Parfumul reprezinta armonizarea celor mai pretioase ingrediente din intreaga lume. Iar daca aceasta aroma ar fi fost creata cu sute de ani in urma, ne-am fi putut inchipui astazi calatoria camilelor prin tara nispurilor, carand in spinare mosc si ambra.Sau poate corabii infruntand stihiile, purtand in pantece vase cu uleiuri nepretuite.



Dar cum parfumul acesta atat de ravnit a fost creat special pentru femeile moderne, ne vom gandi la alchimia din laboratoare.



Combinatii de ingrediente, incercari, aspiratii din ce in ce mai inalte. Note de inceput de ananas din insule exotice, prune si piersica alba.


Un val de miresme florale - petale de trandafri scuturate de roua, iasomie exotica, ylang ylang, garoafa si iris. Note finale de vanilie, rasini aromate, seminte de tonka si ulei de cedru.



Esenta de parfum este incastrata intr-o sticla pretioasa de Cristal Baccarat, decorata cu un diamant de cinci karate. Regina Marii Britanii Elisabeta a II-a a primit la marcarea a 50 de ani de domnie un astfel de parfum incastrat intr-o sticluta de diamant in forma de tiara.



Este cu adevarat un parfum care creeaza o stare speciala, romantism in esenta pura. Pretul insa iti da fiori: 170.000 de euro.



Citeste jurnalul.ro

În articolul

Clive Christian No.1 - cel mai scump parfum din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x