Cu ce te imbraci la picnic?

Publicat pe 05.11.2019 la 18:37 Actualizat pe 05.11.2019 la 18:41

Ce porti la un picnic, unde ai putea sa imortalizezi si cateva cadre in culori vii, numai bune de postat pe retelele de socializare? Prima regula este sa te imbraci comod si sa combini nuante calde, apoi sa alegi incaltaminte potrivita si accesorii vesele. Îți prezentăm cateva idei care iti pot fi de folos in alegerea tinutei atunci cand mergi la un picnic.

Foto: pixabay

Un picnic este intotdeauna o alegere ideala pentru a te relaxa in mijlocul naturii, in zilele insorite. Mici gustari, iarba verde, o patura pe care sa te relaxezi indelung si soarele care iti rasfata pielea, cam asa se defineste o astfel de activitate. Daca alegerea mancarii sau a bauturii pe care urmeaza sa le pui in cosul de picnic sunt simplu de ales, nu acelasi lucru se poate spune despre tinuta perfecta.

Ce porti la un picnic, unde ai putea sa imortalizezi si cateva cadre in culori vii, numai bune de postat pe retelele de socializare? Prima regula este sa te imbraci comod si sa combini nuante calde, apoi sa alegi incaltaminte potrivita si accesorii vesele.

Iata cateva idei care iti pot fi de folos in alegerea tinutei atunci cand mergi la un picnic:

Colanti ori trening chic

Un trening chic, gri, din bumbac sau confortabilii colanti, alaturi de un tricou uni si un hanorac la moda poate fi tinuta perfecta pentru a te relaxa la picnic. Nu doar ca vei putea sa stai pe iarba, dar in cazul in care decizi sa faci miscare in aer liber nimic nu te va putea opri. Completeaza outfitul cu o pereche de pantofi sport sau tenisi comozi. Alege un accesoriu de par sau un rucsac colorat.

Rochia lejera din in sau bumbac

Daca vrei sa porti o tinuta smart-casual, atunci alege o rochie care sa fie obligatoriu confectionata dintr-un material natural. Opteaza pentru rochii tip ie, extrem de confortabile si versatile, pe care le gasesti in diferite modele si culori pe boemurban.ro. Pune o pereche de bocanci in picioare sau poarta tenisi. Iar pentru a completa outfitul si pentru a-i da o nota stylish, leaga in par sau la gat o esarfa in stilul country. Dupa ce razi si te relaxezi cu prietenii, nu uita sa faci cateva fotografii, caci vor iesi spectaculoase.

Jeansii, mereu comozi

Intotdeauna la moda, blugii, camasile si chiar rochiile din jeans pot fi purtate si atunci cand mergi la picnic. Evita sa alegi jeansi mulati, opteaza mai degraba pentru o pereche boyfriend pentru un plus de confort. Daca totusi esti adepta celor conici, ai grija sa fie foarte elastici pentru a avea flexibilitate si libertate de miscare. Pune un tricou alb si leaga camasa in talie si esti gata sa te relaxezi fara a renunta sa fii imbracata in tendinte.

Poarta imprimeuri sau mesaje

Imprimeurile florale sunt ideale pentru a adauga un plus de buna dispozitie prin tinuta ta. Rochii cu flori, un tricou colorat cu forme geometrice sau cu un mesaj haios, orice ai alege fii sigura ca e rost de distractie alaturi de cei dragi. Evita pe cat posibil tesaturile sintetice, in care vei transpira si care iti pot crea disconfort. Mergi pe in, panza sau bumbac.

Accesorizeaza tinuta

Nu uita ca nicio tinuta nu este completa fara accesorii, chiar si atunci cand mergi la un picnic. Nu pune ceas, coliere sau cercei masivi, caci nu-si au locul, insa poti opta pentru cateva bratari colorate sau una maxi din lemn. Poarta esarfe sau clame in par si nu uita de geanta, care poate fi de tip rucsac, in care sa incapa suficiente lucruri de care e posibil sa ai nevoie sau una tip postas, medie, pe care sa o porti pe o parte si in care sa-ti tii telefonul, portofelul si alte mici obiecte indispensabile.

Nu uita sa-ti strangi parul lejer intr-o coada sau sa pui cateva clame chic in cazul in care optezi pentru bucle lejere. Podoaba ta capilara iti va completa cu succes tinuta. Daca vrei sa te feresti de soare, palaria va fi si ea un accesoriu util, dar si la moda. Si, desigur, din „echipament” nu trebuie sa-ti lipseasca ochelarii de soare caci picnicul va fi, bineinteles, in aer liber.

În articolul

Cu ce te imbraci la picnic?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x