Cum alegi tinuta de festival - idei pentru barbati

Publicat pe 07.06.2019 la 13:19 Actualizat pe 07.06.2019 la 13:23

Festivalurile si concertele satisfac toate gusturile muzicale, asa ca este timpul sa alegi cele mai potrivite tinute pentru a-ti sustine artistii preferati.

Foto: pxhere.com

Primele zi de vara aduc in prim-plan o multime de oportunitati de distractie in aer liber. Festivalurile si concertele satisfac toate gusturile muzicale, asa ca este timpul sa alegi cele mai potrivite tinute pentru a-ti sustine artistii preferati.

Pentru astfel de evenimente tinutele trebuie sa fie cool, comode si foarte practie, avand in vedere ca vei socializa si vei petrece ore bune dansand. Asadar, ai nevoie de haine care sa arate bine pe tine, sa se potriveasca ocaziei si nu in ultimul rand in care sa te simti foarte confortabil. Daca nu stii cum sa alegi tinuta de festival, ti-am pregatit in cele ce urmeaza cateva idei utile.

Hanoracele, un must-have pentru vremea capricioasa

Nu conteaza daca mergi la festivalurile care au loc pe litoral sau daca alegi alte destinatii pentru a te distra alaturi de formatiile tale preferate, caci trebuie sa te astepti la vreme capricioasa, specifica verii. Chiar daca alegi sa porti o pereche de jeansi, pantaloni lejeri sau chiar pantaloni scurti, pentru partea de sus a corpului pune-ti in bagajul de vacanta si un hanorac. Hanoracele sunt ideale pentru a te proteja de vant sau de ploaie (mai ales modelele din materiale impermeabile) si pentru a-ti oferi confortul termic optim in serile racoroase de vara. Opteaza pentru un model cu fermoar care va fi usor de imbracat si de dat jos, sau alege un hanorac fara fermoar daca vrei un outfit cool.
Vrei un sfat util? Atunci cand nu porti hanoracul, il poti lega in talie sau il poti pune pe umeri, asemeni italienilor!

T-shirt-uri grafice, intotdeauna cool si usor de asortat

Daca ar fi sa facem un top al celor mai populare piese vestimentare, cu siguranta ca tricourile ar ocupa prima pozitie! Acestea sunt foarte versatile, potrivindu-se in diverse tinute, exista intr-o varietate de modele, imprimeuri, croiuri si culori si complimenteaza orice silueta. Le purtam la plimbare si poate chiar la job si cu atat mai mult nu ar trebui sa uitam de ele atunci cand mergem la concertele in aer liber.
Ti-ai propus ca in aceasta vara sa nu ratezi niciun festival? Atunci imbogateste-ti garderoba cu T-shirt-uri grafice, cu mesaje haioase, in nuante puternice, pe care accesorizeaza-le dupa bunul plac! Gasesti aici tricouri de barbati in diverse modele, foarte potrivite ocaziei, pe care le poti achizitiona la preturi accesibile.

Pantalonii scurti - varianta ideala pentru petreceri incendiare

Temperaturile ridicate ale verii ne determina sa cautam cele mai comode haine, indreptandu-ne catre acele piese vestimentare care ne ofera lejeritate in miscare. Cu atat mai mult hainele confortabile se preteaza festivalurilor si concertelor. Noi iti recomandam sa alegi pantalonii scurti din denim, o optiune foarte practica si totodata foarte stilata. Acestia se vor asorta de minune cu tricouri, camasi, hanorace sau jachete, iar in buzunarele lor poti pastra banii si telefonul mobil pe perioada intregului concert.

Tinuta de concert nu este completa pana ce nu alegi si accesorii care sa intregeasca look-ul. Mizeaza pe bratari, coliere, palarii cool sau ochelari de soare si iti garantam ca vei avea o aparitie de senzatie!

În articolul

Cum alegi tinuta de festival - idei pentru barbati

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x