Cum asortezi corect o pereche de ciorapi

Publicat pe 23.05.2018 la 16:51 Actualizat pe 23.05.2018 la 16:54

Într-o ținută bună, detaliile contează. Iar un detaliu atât de mic și aparent neînsemnat precum o pereche de ciorapi poate face diferența între o ținută de milioane și una care arată ieftin și demodat.

Într-o ținută bună, detaliile contează. Iar un detaliu atât de mic și aparent neînsemnat precum o pereche de ciorapi poate face diferența între o ținută de milioane și una care arată ieftin și demodat. Sigur, trendurile vin și pleacă însă noțiunile de bază vor rămâne mereu la modă. Iar cum vine vara și tu vei purta tot mai multe fuste și rochii, ne-am gândit că te putem ajuta cu câteva sfaturi despre cum să asortezi corect o pereche de ciorapi. În plus, aceste sfaturi îți vor fi și mai utile atunci când faci o comandă online de ciorapi de damă.

În funcție de culoarea rochiei

Alege o pereche de ciorapi care se potrivesc culorii rochiei sau fustei pe care o porți. De exemplu, dacă porți o rochie închisă la culoare, alege o pereche de ciorapi negri sau bleumarin. Iar dacă ești la prima pereche și nu știi exact cum se asortează, cumpără câțiva ciorapi mai ieftini până îți dai seama ce ți se potrivește.

În funcție de culoarea pantofilor

Un alt criteriu după care să te ghidezi când alegi o pereche de ciorapi este culoarea pantofilor. Astfel, dacă pantofii au o culoare închisă, alege ciorapi la fel de închiși la culoare iar dacă pantofii sunt mai închiși la culoare decât rochia, alege pentru ciorapi o nuanță nude.

În funcție de culoarea pielii

Când alegi perechea perfectă de ciorapi, află că aceasta trebuie să se potrivească și cu nuanța pielii tale. Iar dacă nu ești sigură cum să îi asortezi cu rochia sau pantofii, cea mai bună opțiune va fi întotdeauna culoarea nude. Ține minte că o pereche de ciorapi transparenți sau apropiați de culoarea pielii tale va fi întotdeauna o opțiune mai bună decât o nuanță prea închisă sau colorată.

În funcție de stilul pantofilor

Când nu ești sigură cum să asortezi ciorapii la pantofi, ghidează-te după model. De exemplu, dacă porți o pereche de pantofi cu vârful deschis, optează pentru niște ciorapi transparenți sau foarte apropiați de culoarea pielii tale. Iar dacă e destul de cald afară, câteodată e perfect și fără.

În funcție de outfit

Dacă vrei să scoți din anonimat o ținută plictisitoare, nimic nu e mai perfect decât o pereche de ciorapi colorați și veseli. Ai grijă însă cum îi alegi pentru că linia dintre stylish și ridicol este foarte subțire. În general, noi îți recomandăm să porți ciorapi colorați la un outfit simplu și să nu exagerezi cu imprimeurile.

În funcție de ocazie

Sigur, nu vei purta o pereche de ciorapi colorați la o întâlnire de business, la un interviu sau la un eveniment formal. În general, noi îți recomandăm culorile neutre (negru, bleumarin, nude) pentru astfel de evenimente.

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

Cum asortezi corect o pereche de ciorapi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x