Cum purtam ia in mixuri vestimentare moderne

Publicat pe 27.02.2019 la 13:34 Actualizat pe 27.02.2019 la 13:45

Purtata initial de catre femeile din zonele rurale, ia a devenit, de-a lungul istoriei, un element vestimentar pe care marii designeri l-au gasit savuros.

Ia este o reprezentatie a valorilor folclorice romanesti. Purtata initial de catre femeile din zonele rurale, ia a devenit, de-a lungul istoriei, un element vestimentar pe care marii designeri l-au gasit savuros. In 1980, ia a aparut pentru prima data pe un podium de moda, facand parte din colectia celebrului Yves Saint Laurent, asta dupa ce in urma cu 40 de ani bluza traditionala servise drept muza lui Henry Matisse in tabloul ”Blouse Romaine”. Ia autentica este o piesa de colectie pentru orice garderoba, ea putand fi integrata cu usurinta in mixurile vestimentare actuale.

Ia in tinute casual

Iti place sa iti petreci timpul liber imbracand haine cat mai lejere, dar care sa nu fie monotone? O ie de inspiratie traditionala este accesoriul perfect de la care poti crea o tinuta moderna, care sa condimenteze stilul tau de zi cu zi. Pentru o combinatie actuala si cool poarta ia cu o pereche de jeansi boyfriend si cu tenisi sau orice alt model de pantofi sport. Daca esti adepta unui stil ceva mai elegant, opteaza pentru blugi evazati si sandale cu platforma, care vor completa de minune alura feminina a iei. Adori stilul hippie? Alege-ti modelul preferat de ie si poart-o cu o pereche de pantaloni stil harem!


Sursa foto: boemurban.ro

Ia in outfituri office

Stiai ca ia poate fi purtata chiar si la birou? Mai ales daca esti norocoasa si nu lucrezi intr-un mediu formal care impune o tinuta 100% office, ia este un element pe care il poti asorta fara grija cu fuste creion, de exemplu. Daca mai alaturi acestei combinatii si o pereche de balerini, atunci ai obtinut o tinuta confortabila si foarte chic cu care sa mergi la serviciu. Pentru un mix si mai practic, poarta ia cu o pereche de pantaloni tigareta sau cu blugi slim fit. Pentru un look profi, inlocuieste balerinii, in oricare dintre combinatiile propuse, cu o pereche de pantofi stiletto intr-o nuanta nude sau chiar negri.

Sursa: boemurban.ro

Ia in combinatii elegante

Versatilitatea iei face ca aceasta sa poata fi purtata si la evenimentele unde se impun tinute elegante. Tot secretul este asociezi corect texturile. De exemplu, ia va arata foarte bine cu o fusta dintr-un material fluid, cum ar fi matasea sau satinul. La fel de potrivita este si combinarea cu haine din catifea, un material care transmite pretiozitate.
Daca mergi la club, incearca mixul format dintr-o ie colorata si o pereche de blugi simpli. Poarta sandale inalte, simple pentru un outfit complet.

Sursa: boemurban.ro

În articolul

Cum purtam ia in mixuri vestimentare moderne

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x