Cum sa ai ochi luminosi si odihniti

Publicat pe 11.03.2011 la 16:12

Femeile vor potiuni miraculoase pentru ca ochii lor sa fie limpezi, cu pielea neteda si iluminata. Iar industria frumusetii ofera din belsug solutii.

Cremele destinate conturului delicat al ochilor se aplica dimineata si seara, dupa demachiere si cu cinci minute inainte de aplicarea cremei de fata. Ele nu inlocuiesc crema de fata, ci o completeaza, fiind mai bogate in ingrediente specifice pentru tratarea zonei.

Serumurile au un puternic efect antirid, iar gelurile sunt racoritoare si reduc inflamatiile (pungile), activand microcirculatia locala. Fiolele contin concentratii mari de ingrediente active si se folosesc in cure intensive pentru a netezi ridurile si a combate cearcanele.

Produsele se maseaza in piele prin tapotari delicate, pana la absorbtia completa, realizand astfel si un masaj al zonei, pentru o mai buna drenare a limfei (o cauza recunoscuta a formarii pungilor de sub ochi).

Iata cateva alegeri pentru ochi frumosi


- Gel contur ochi Iwostin, hipoalergenic, diminueaza cearcanele, netezeste pielea, calmeaza iritatiile, 36 lei.
- Din gama UNA de la Ivatherm, creata pentru piele sensibila, crema anti-aging contur de ochi actioneaza impotriva semnelor imbatranirii, 82 lei.
- Fiole profesionale pentru fata si contur ochi Ardes, reduc cearcanele si pungile de sub ochi, cu vitamina E si uleiuri vegetale, 10 fiole, 81 lei.
- Roll-on Nivea Visage Q10, bogat in coenzima Q10 si Panthenol, revigoreaza imediat pielea calmand-o si decongestionand-o, 33 lei.
- Hyaluronic Eye Primer by Terry, anticearcan si iluminator cu efect de lifting instant, "sterge" semnele de oboseala si ridurile din jurul ochilor, 145 lei.

Citeste si Revista Felicia!
foto: realbeauty.com

În articolul

Cum sa ai ochi luminosi si odihniti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 14 mai 2024. Peștii se simt iubiți și apreciați de cei din jurul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur autovehiculul: "Dacă nu e bună, o fac eu să nu fie bună"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Prăjitură cu mousse de căpșuni și glazură de ciocolată
Catine
Ce este „decalajul de odihnă” și cum se manifestă în cazul femeilor. Care sunt sfaturile specialiștilor cu privire la acest concept
useit.ro
Pericolul care se ascunde în mașini, potrivit experților. 99% dintre vehicule sunt afectate
as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
MediCOOL
Obiceiul pe care trebuie să-l eviți dacă ai prediabet. Metoda simplă prin care poți ține glicemia sub control
Spynews
Cu ce se ocupă Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurentă este virală pe TikTok și a plecat într-o vacanță de vis / FOTO
DeParinti
Cele mai bune alimente pentru sarcină
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea prostatei. Ce impact pot avea asupra organismului
HelloTaste
Dulceață de rubarbă. Rețetă simplă, fără arome adăugate
x