Cum sa porti imprimeurile florale in 2019

Publicat pe 10.05.2019 la 17:07 Actualizat pe 10.05.2019 la 17:10

Iata mai jos cateva maniere in care poti purta imprimeurile florale in 2019!

Imprimeurile florale reprezinta o tendinta atemporala. De ce? Pentru că acestea sunt la moda in toate cele patru anotimpuri si pot fi purtate in diverse culori. Fie ca iti doresti o tinuta de birou ori una de seara, hainele cu imprimeuri florale pot fi purtate oricand. Important este doar sa stii cum sa le combini, pentru ca rezultatul sa nu fie unul dezastruos.

Iata mai jos cateva maniere in care poti purta imprimeurile florale in 2019!

Rochia maxi din matase cu motive florale

Daca iti plac tinutele feminine, care nu se vor demoda niciodata, opteaza pentru o rochie maxi din matase cu motive florale. Ai grija ca rochia sa include si cateva volane, acestea fiind detalii care atrag atentia. Daca iti doresti sa accentuezi forma siluetei, accesorizeaza tinuta cu o curea stransa in talie.

O alta regula de care este bine sa tii cont este lungimea rochiei. Este important ca aceasta sa fie potrivita inaltimii tale. Asadar, atunci cand iti alegi rochia maxi cu printuri florale, asigura-te ca aceasta ajunge cel putin pana la nivelul gleznelor.

Tinute de inspiratie masculina cu imprimeuri florale

Articolele vestimentare de inspiratie masculina sunt preferatele multor femei. In plus, mixul dintre acestea si elementele feminine este la moda si anul acesta. Prin urmare, de ce sa nu profiti si sa iesi din anonimat prin felul in care te imbraci? Poarta un deux–pièces cu aer business, care atrage atentia gratie imprimeului sau loral.

Daca vrei o tinuta de seara chic, opteaza pentru o fusta conica din piele si un sacou cu imprimeu. In cazul in care esti in cautarea unor articole vestimentare cu imprimeuri florale, pe BSB online gasesti nenumarate articole vestimentare la moda. Alege ceea ce iti place si compune tinuta care te avantajeaza.

Asortarea imprimeurilor florale cu alte printuri

Atunci cand vine vorba de asortarea imprimeurilor florale, fie le combini cu printuri flower care au nuante uni, fie cu alte imprimeuri. Mai exact, asorteaza hainele cu alte articole vestimentare, in nuante care se regasesc in paleta imprimeului floral. Un alt truc este sa porti accesorii in nuante contrastante insa, ai grija sa nu exagerezi.

De asemenea, poti combina si haine cu imprimeuri florale diferite, iar in astfel de situatii este bine sa alternezi dimensiunile. Pentru a nu avea un look incarcat, ai grija sa existe o armonie cromatica. Imprimeurile florale pot fi asortate si cu dungi sau buline. Dar, pentru ca tinuta sa nu fie una dezastruoasa, respecta aceeasi paleta de nuante. Evita sa folosesti in aceeasi tinuta, in tonuri opuse cromatic.

Alegerea tinutelor cu imprimeuri florale in functie de silueta

Dat fiind faptul ca imprimeurile incarcate creeaza un efect de marire, ideal este sa alegi materialele fluide care sa urmareasca linia corpului. Acest aspect este important de retinut, mai ales daca ai cateva kilograme in plus.

De asemenea, un alt detaliu pe care trebuie sa il iei in calcul este reprezentat de marimea imprimeurilor. Daca ai forme bine evidentiate, nu purta haine cu imprimeuri florale de mici dimensiuni, pentru ca acestea te vor face sa arati mai grasa. Daca esti mignona, evita imprimeurile florale de mari dimensiuni, pentru ca nu te avantajeaza.

In schimb, alege sa porti printuri florale mici sau medii, pentru ca eacestea au un efect optic de marire a siluetei. Un mic truc: in cazul rochiilor, lungimea mini este esentiala, pentru ca picioarele tale vor parea mai lungi. In plus, in cazul tinutelor compuse doar din imprimeuri florale, opteaza sa iti accentuezi talia cu o curea sau sa elimini monotonia cu ajutorul unor bratari late si a esarfelor care acopera umerii.

Se poate spune ca imprimeurile florale reprezinta un trend nemuritor. Acesta se regaseste atat in tinuta femeilor, insa poate fi inclus cu succes si in cazul tinutelor masculine. Simple si delicate, ori mari si indraznete, aceste imprimeuri sunt purtate atat la petreceri, cat si la birou, mai ales pentru ca aduc tinutei un plus de feminitate. Daca alegi sa le porti, ai grija sa le asortezi corespunzator. Cu putina creativitate, poti crea tinute reusite, in fiecare zi.

În articolul

Cum sa porti imprimeurile florale in 2019

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x