Cum sa te imbraci bine de la reduceri

Publicat pe 24.07.2011 la 14:51 Actualizat pe 24.07.2011 la 14:53

Cum? Alegand cu grija. Scotocind dupa produse de calitate, cu un look clasic, care sa se potriveasca sezoanelor viitoare si garderobei tale.

Este cel mai bun moment sa-ti completezi garderoba cu obiecte potrivite pentru orice situatie. Exista obiecte care-ti sunt mereu la fel de dragi, semn ca rezista la incercarea timpului. Cel putin pentru tine, iar asta este important. Stilul tau ramane, chiar daca hainele se schimba.

De aceea goana dupa reduceri este chiar recomandabila. Poti investi intr-un obiect de foarte buna calitate, peste care trecerea timpului se face cu generozitate. Casmirul, lana virgina, stofa din lana 100%, matasea naturala, catifeaua sunt tesaturi care nu te vor trada, care vor supravietui anilor si vicisitudinilor soartei.

Trecem prin cel mai clasic sezon dintre toate, de maxima feminitate si bun-gust si, mai ales, fara exagerari batatoare la ochi. Asa ca e cazul sa te aventurezi prin magazine in cautarea acelui palton cu care sa petreci multe clipe fericite in anii care vor veni. De lungime medie, cu cordon si revere medii, de o culoare fireasca (nu roz, nu mov, nu argintiu), iti va fi fidel pe parcursul iernilor viitoare. Un bolero este a doua optiune inteleapta, chiar daca pare doar o toana de moment a modei. Unul bine croit, dintr-o stofa nobila, va ramane cel putin interesant, chiar daca nu va mai fi la moda.

Nu uita sa-ti faci acum provizii din categoria numita pretios de stilisti "basics". Ma rog, mai aproape de limba vorbita de noi ceilalti, ar insemna "produsele de baza", de la care se construieste o tinuta: camasa alba, pantalonul drept din stofa in dungulite, un sacou gri, maieuri, o helanca sau doua pe gat.

Daca ai un stil sport, cumpara acum jachete casual fara prea multe brizbrizuri si neaparat in culori neutre, clasice.

Si de fapt poate ca acum e cel mai bun moment sa-ti faci o toana. Daca ai visat multa vreme la un anumit model de pantalon, dar nu te-ai hotarat fiindca nu e chiar ceea ce-ti trebuie, din punctul de vedere al varstei sau siluetei, fa-ti moftul acela. O sa coste mai ieftin si o sa doara mai putin...

Citeste si Revista Felicia

FOTO:

În articolul

Cum sa te imbraci bine de la reduceri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Prinţesa mea nu mai e. El face puşcărie, dar fata mea putrezeşte în mormânt". Mama Monicăi, sfăşiată de durere: tânăra de 17 ani nu purta centura
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Cannes 2024. Rochii spectaculoase care au atras toate privirile în prima zi a Festivalului de Film
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
DeParinti
Care este momentul în care poți pierde dopul gelatinos: de ce se elimină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x