Dan Negru: “Am băut hectolitri de carbogazoase la 18 ani”. Cum se menţine în formă veteranul divertismentului din România!

Publicat pe 06.06.2016 la 14:44 Actualizat pe 06.06.2016 la 17:06

Cel mai longeviv prezentator de divertisment din Romania, Dan Negru, dezvăluie câteva secrete privind regimul de viata al familiei sale, mai precis despre alimentație.

Cel mai longeviv prezentator de divertisment din Romania, Dan Negru, dezvăluie câteva secrete privind regimul de viata al familiei sale, mai precis despre alimentație. Tatăl a doi copii extrem de reusiti, Dara și Bogdan, el nu incurajează nici extravaganțele culinare și nici excesele calorice de vreun fel. Și, de altfel, toți membrii familiei au o formă fizica de invidiat.

“Sunt cel mai bun agricultor pe <<nișa>> de rosii, dovada e la mine în grădină”, spune Dan Negru. De altfel, cultiv o mulțime de legume. Vara, mâncam doar legume de la mine de-acasă. Cel mai important la roșii este să știi cum să le uzi, iar eu sunt campion mondial la udatul roșiilor. Nu folosesc îngrășăminte deloc. Am pus azot la un moment dat, am trișat, dar m-am lăsat de acest obicei.


Noi ca familie nu suntem deloc profitabili pentru supermarketuri, daca toată lumea ar fi ca mine, multe ar da faliment. Intrăm rar în magazine. Socrii mei au gospodărie la Ineu, de unde primim de toate, plus că avem și curtea mea de acasă. Sunt dușmanul numărul unu al carbogazoaselor, deși eu am băut hectolitri de astfel de sucuri, pe la 18 ani.

Acum curăț tot ce-am baut și fac sucuri naturale pentru copii, la blender. Nu suntem consumatori de dulciuri, nici Codruța, nici eu și nici copiii. Când nu mai putem de poftă de dulce, soția mea este expertă în ciocolată de casă și asa ne și rasfatam.”,

a mai spus vedeta Antenei 1.

În articolul

Dan Negru: “Am băut hectolitri de carbogazoase la 18 ani”. Cum se menţine în formă veteranul divertismentului din România!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x