De ce caută românii tot mai mult autoturisme marca Suzuki Vitara

Publicat pe 21.12.2021 la 18:07 Actualizat pe 21.12.2021 la 18:09

Răspunsul la întrebarea din titlul este unul simplu. SUV-ul Suzuki Vitara e practic și eficient și s-a dovedit a fi un succes nemaipomenit pentru toată familia, indiferent de țara în care locuiești.

SUV-ul Suzuki Vitara e practic și eficient și s-a dovedit a fi un succes nemaipomenit pentru toată familia

Shutterstock

Deși mulți spun că are un motor prea zgomotos și ornamente interioare ieftine, toți sunt mai apoi de părere că acest model de mașină este spațios, confortabil și are o tehnologie care cucerește din primele secunde. E perfectă pentru călătorii în afara orașului, poziția de condus îți oferă o vizibilitate excelentă și este un crossover grozav de familie care este greu de învins la categoria sa de mașini.

Nu ai nevoie de mult timp ca să te lași cucerit de Suzuki Vitara. Chiar dacă nu pentru toată lumea e dragoste la prima vedere, deoarece impresiile inițiale pot fi influențate de motorul zgomotos, unele ornamente ieftine și stilul exterior ciudat, după câțiva kilometri la volanului unui Vitara, va face această mașină parte din familia ta.

Are toate echipamentele pe care le găsești pe cele mai recente modele de SUV-uri, un interior practic și costuri decente de întreținere. Portbagajul de 710 litri cu scaunele rabatate este perfect pentru familiile cu mai mulți copii atunci când pleacă în vacanță.

Este o mașină ușor de condus, cu o vizibilitate excelentă și o cabină spațioasă datorită trapei panoramice uriașe, care este excelentă pentru călătorii. Excursiile lungi nu se simt niciodată în acest fel, iar mașina este suficient de confortabilă și încăpătoare pentru o familie cu doi copii în creștere, dar suficient de compactă încât persoanele din față să poată vorbi cu cele din spate fără probleme.

Mașina poate fi configurată într-o versiune cu transmisie automată și cu tracțiune integrală. Clientul primește o transmisie automată cu șase trepte în acest caz, iar aceasta include și un set de padele pe volan.

În echiparea de top, acesta beneficiază de faruri cu tehnologie LED și de un plafon panoramic cu dublă deschidere. Modelul nipon mai are în plus și pilot automat adaptiv, sistem de frânare automat și un număr mai mare de airbaguri, printre care se află și airbagul pentru genunchi.

Găsește noua ta mașină Suzuki Vitara acum! Intră pe CarZZ.ro, site-ul cu cele mai multe anunțuri cu autoturisme de vânzare. Aici ai inclusiv anunțuri cu mașini noi, ediții speciale, variantele facelift care îți plac, motorizări puternice, electrice și/sau hibride, autoturisme cu 5 ani garanție și 0 km. Folosește filtrele disponibile pe site pentru a afla cele mai bune oferte din zona ta!

Compară anunțurile de pe CarZZ.ro pentru a găsi cele mai fiabile mașini second hand disponibile pe site în acest moment, cu prețuri bune pentru bugetul tău. Este site-ul cu cele mai multe anunțuri cu autoturisme de vânzare și este practic imposibil să nu găsești ceva care să se potrivească cerințelor tale. De îndată ce ai intrat pe carZZ.ro, ai în fața ta cel mai ofertant site auto pe care îl ai la dispoziție, în acest moment. Aici vei găsi exact mașina potrivită pentru tine!

În articolul

De ce caută românii tot mai mult autoturisme marca Suzuki Vitara

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x