De groază! Ei sunt dovada clară că există VAMPIRI

Publicat pe 06.08.2015 la 19:16 Actualizat pe 06.08.2015 la 19:19

Urmatoarele cazuri sunt atat de socante incat iti vor rasturna perceptia despre vampiri, probabil cei mai populari monstri mitologici care au invadat pop cultura. Persoanele in cauza erau cat se poate de normale (in masura in care un criminal poate fi normal), insa se spunea despre ele ca sunt vampiri.

Urmatoarele cazuri sunt atat de socante incat iti vor rasturna perceptia despre vampiri, probabil cei mai populari monstri mitologici care au invadat pop cultura. Persoanele in cauza erau cat se poate de normale (in masura in care un criminal poate fi normal), insa se spunea despre ele ca sunt vampiri. Si nu vom avea in vedere cazuri celebre precum Vlad Tepes sau Elizabeta Bathory. Ne vom axa pe fapte mai recente.

1. Tracey Wigginton

Tracey Winnington si trei alte persoane au fost acuzate de crima in 1989. Australianca prietena sa de atunci, Lisa Ptachinski, si inca doua femei au ademenit un barbat de 47 de ani intr-un parc pe timp de noapte. Winnington l-a injunghiat pe barbat de 27 de ori, si conform lui Ptachinski, femeile l-au ucis pentru a-i bea sangele. Drept rezultat, Wigginton a fost numita "The Lesbian Vampire Killer/Vampirul lesbian criminal".

2. Clanul Vampirilor

Clanul Vampirilor era compus din adolescenti care sustineau ca sunt, de fapt, vampiri. Membrii sai erau Howard Scott Anderson, Dana Cooper, Roderrick Justin Ferrell si Charity Keesee. Grupul era apropiat de Heather Wendorf, ai carei parinti au fost ucisi de catre acesta. De asemenea, au ars un semn in forma de V pe pielea tatalui lui Heather. De ce? Ferrell sustinea ca este de fapt un vampir in varsta de 500 de ani. Fellon si Anderson au fost condamnati la inchisoare pe viata.

4. Richard Chase

Supranumit "Vampirul din Sacramento" pentru ca bea sangele victimelor sale, Chase a fost un criminal incarcerat pana in momentul in care s-a sinucis prin supradoza de antidepresive. Ultimele sale crime includeau si canibalism. Una dintre victimele sale era insarcinata in trei luni in momentul in care a impuscat-o de 3 ori. Initial a fost condamnat la moarte prin gazare, dar sentinta a fost schimbata.

Vezi mai multe cazuri pe bzi.ro

În articolul

De groază! Ei sunt dovada clară că există VAMPIRI

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 20 mai - 2 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. Furtunile din vestul Europei ajung și în România
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x