Detoxifierea de toamna

Publicat pe 05.11.2010 la 16:37 Actualizat pe 05.11.2010 la 16:41

Detoxifierea de toamna

Te simti obosita, ai o stare permanenta de moleseala, tenul pare imbatranit si au aparut si problemele digestive? Ar putea fi timpul pentru o detoxifiere.

Tratamentul combinat pe care il recomanda clinica “M Estetic” imbina mai multe proceduri, toate avand drept rezultat final o piele mult mai fina, mai tonica, o scadere in circumferinta, dar si o detoxifiere totala a intregului organism. Persoanele care au probleme la nivelul sistemului osteoarticular (dureri de spate, genunchi, glezne) vor resimti imediat o reducere a suferintelor reumatice.

Combina tratamentele cu dieta
Prima etapa consta intr-un masaj endermologic care ajuta la obtinerea unei reduceri vizibile in circumferinta, precum si intr-un drenaj limfatic cu stimulare fibroblastica. Astfel, vergeturi aparute in urma sarcinii, cu care majoritatea mamicilor se lupta adesea, vor fi ameliorate. Prin masajul endermologic sunt eliminate foarte multe toxione din organism, atat pe cale renala, cat si prin transpiratie ele. In continuare se aplica o masca detoxifianta, iar in final clienta este infasurata de la glezne pana la gat.


Bandajele folosite se umezesc intr-o solutie impregnata cu mentol si heparina sau acid hialuronic. Dupa 30 de minute la termocuverta, masca este inlaturata. Se va observa imediat o imbunatatire a circulatiei venoase, procesul de slabire fiind si el accelerat. Sunt recomandate minimum 5 sedinte. Este nevoie si de o dieta, insa nu se pune problema de un regim chinuitor sau restrictiv. Consuma multe legume si fructe verzi deoarece au foarte multe fibre ce imbunatatesc tranzitul intestinal, bea suficiente lichide si stai departe de dulciuri si fast-food.


Contraindicatii:
Acestea exista doar in cazuri majore de: leucemii, cancere, boli infecto-contagioase in fazele acute. Chiar si femeile insarcinate se pot bucura de aceste proceduri. Impachetarile pe baza de alge marine au un efect perspirant, detoxifiant si de gomaj, iar masajul endermologic poate fi aplicat la nivelul talpilor si gambelorm pentru a usura circulatia venoasa a viitoarelor mamici.


Sfatul specialistului, dr. Mirela Miertoiu, medicina generala, doctorand Stiinte Medicale Dermatologice, Clinica M Estetic

“Beneficiile sunt multiple. Daca vorbim de procesul de slabire, acesta se realizeaza fara aparitia vergeturilor. In ceea ce priveste detoxifierea, organismul are parte de o “curatare” totala extrem de benefica. Toate aceste proceduri pe care noi le-am combinat intr-o singura sedinta pot fi urmate chiar si de persoanele cu probleme cardiovasculare sau hipertensive. Ele nu intervin absolute deloc in sanatatea organismului, ba din contra, persoanele hipertensive pot obtine o scadere a tensiunii fara ajutorul medicamentelor.”

Citeste Revista Felicia
foto: detoxdietplanet.com

În articolul

Detoxifierea de toamna

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x