Din 5 septembrie - Cele mai tari talkshow-uri mondene revin la Antena2!

Publicat pe 06.09.2011 la 10:32 Actualizat pe 06.09.2011 la 10:35

a2

De luni, 5 septembrie, productiile consacrate ale Antenei 2 se intorc pe micile ecrane!

Desi mai toata vara a muncit pe rupte, Mihai Morar se pregateste, cu toate panzele sus, de un nou sezon Rai, da’ Buni, pe care abia il asteapta, alaturi de asistenta lui, Marina Dina. De luni pana joi, de la 19.30, Mihai iti prezinta cea mai buna balanta intre show adevarat si monden de calitate! Iar Marina… se pare ca nu va mai fi singura! Vin in ajutorul ei alte doua superbe asistente! Nu ratati editia din 5 septembrie, unde le veti cunoaste pe noile colege ale Marinei!

Cristi Brancu si Agentul Vip se intorc din 5 septembrie, in fiecare seara, de luni pana joi, de la 21.30, si vineri, de la 21.00. Pentru noul sezon, echipa Agentului VIP pregateste surprize de senzatie! Lenuta, noul personaj al Agentului VIP, interpretat de Marilena Chelaru, va fi prezenta la toate petrecerile importante ale Bucurestiului, unde o data pe saptamana va “aborda” invitatii evenimentelor intr-o maniera originala. Cristi Brancu, proaspat tatic al unui baietel, abia asteapta toamna la Antena2, unde va prezenta, pe langa Agentul VIP, si déjà celebra emisiune Confidential, alaturi de sotia lui, Oana Turcu, in fiecare duminica, de la ora 21.00.

Dupa o vara in care s-a pastrat in forma maxima, datorita baietelului ei, David, “alaturi de care n-ai nici o clipa de repaos”, Diana Munteanu Niculescu revine si ea, in fiecare sambata, de la 19.30, cu emisiunea Conferinta de Presa. Cele mai importante personalitati ale momentului vor fi supuse, ca de obicei, unui adevarat interogatoriu pregatit “fara mila” de catre jurnalistii invitati in platou.

Oreste va fi prezent sambata de sambata la Antena2, cu subiecte controversate ale emisiunii Codul lui Oreste.

Simona Balanescu cu Traieste Sanatos, cel mai de incredere show medical din Romania, va asteapta dupa amiezile, de luni pana vineri, de la ora 15.30, cu multe alte subiecte dezbatute cu cei mai buni medici specialisti.

Pentru cele mai reusite dupa amiezi, la Antena2 puteti urmari episoade ale seriei Familia Bundy si Air America, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 18.00, respectiv 18.30, Al Bundy (Ed O’Neill) promite sa va binedispuna, iar Lorenzo Lamas nu mai are nevoie de nici o prezentare!

Fredi Camacho si Ana Maria Petre abia asteapta duminicile, sa Petrecem K lumea impreuna cu ei la Antena2! Distractia pe vremea mea si Dincolo de aparente raman repere ale Antenei2 si promit sa va aduca numai invitati unul si unul! Nu in ultimul rand, It’s show time cu Oana Mares asigura numai subiecte de senzatie!

Si daca la toate ingredientele de mai sus adaugam si un décor nou nout, care garanteaza mult glamour si spectacol, atunci Antena2 e cea mai potrivita alegere pentru orice telecomanda!

În articolul

Din 5 septembrie - Cele mai tari talkshow-uri mondene revin la Antena2!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 iunie 2024. Peștii au nevoie de liniște. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Insula misterioasă din Grecia, supranumită Raiul măslinilor, unde marea e soră cu muntele. În premieră, există zbor charter direct din România
a1.ro
EXCLUSIV | Oana Moșneagu și Vlad Gherman, despre absenții de la nunta lor: „Sunt oameni care lipsesc și care ...”
HelloTaste.ro
Ruladă bicoloră cu vanilie și căpșuni. Un desert plin de culoare și savoare
Catine
4 zodii despre care se spune că au cel mai mare noroc la bani. Nativii care trăiesc o viață fără griji
useit.ro
De ce sunt noile capace atașate de sticlele de plastic. Experții au dezvăluit adevărul din spatele deciziei care a nemulțumit consumatorii
as.ro
„E gata” Cristi Borcea şi-a anunţat decizia radicală, la 54 de ani: „Am vorbit cu Valentina”
MediCOOL
Proprietățile uleiului de cocos pentru piele. Cum îl poți folosi
Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
DeParinti
Sfaturi de la experți despre co-parenting și cum să funcționeze eficient
MediCOOL
Ce este AMH și de ce este importantă această analiză pentru fertilitate
HelloTaste
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
x