Doi cățeluși au căzut în groapa adâncă unde se afla cobra, și toți se așteptau la ce e mai rău! Lucrurile au luat însă o turnură neașteptată

Publicat pe 19.12.2017 la 10:31 Actualizat pe 19.12.2017 la 11:17

De multe ori, animalele sălbatice dau dovadă de mai multă umanitate decât... oamenii înșiși, iar acest caz din India este încă o mărturie.

Doi cățeluși au căzut, accidental, într-o groapă adâncă. Deși nu au pățit nimic în urma căzăturii, schelălăielile mamei lor au alertat locuitorii, care au venit degrabă să vadă ce s-a întâmplat.

Când oamenii s-au uitat mai bine, au văzut un lucru teribil: o cobră stătea țintă lângă cățeluși, atentă la fiecare suflare a lor.

Deși se așteptau la ce e mai rău pentru bietele patrupede, mare le-a fost mirarea să constate că reptila nu doar că nu le făcuse vreun rău, dar chiar avusese grijă ca cei doi să nu se mute în colțul opus al gropii, unde curgea apă din abundență și, fără îndoială, s-ar fi înecat.

Salvarea animalelor a fost misiune grrea: oamenii au reușit abia după două zile să recupereze câinii. În tot acest timp, mortala cobră nu le-a stat nicio clipă în cale tuturor celor implicați, ci doar asista retrasă la scenă.

În articolul

Doi cățeluși au căzut în groapa adâncă unde se afla cobra, și toți se așteptau la ce e mai rău! Lucrurile au luat însă o turnură neașteptată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x