Dr. OZ - Conferinta telefonica cu Euforia TV

Publicat pe 20.03.2011 la 15:39 Actualizat pe 18.03.2011 la 17:20

dr oz

Luni, 14 martie, in cadrul unei conferinte telefonice, Alessandra Soicescu i-a luat un interviu lui Dr. Oz.
Alessandra, impreuna cu alti doi jurnalisti, unul din Turcia si altul din Italia, au avut ocazia sa vorbeasca in direct cu celebrul cardiolog.
Interviul s-a realizat prin intermediul Euforia TV care difuzeaza in fiecare seara de luni pana vineri de la ora 22:00, si a fost publicat in Jurnalul National.

Dr. Oz identificat cu cancer de colon
Anul trecut, Dr. Oz a fost diagnosticat cu o forma pre-canceroasa la colon. A fost un soc cand a aflat, mai ales ca mananca sanatos, are o familie sanatoasa si are analizele la zi.

Avem cu totii cancer
Exista formatiuni pre-canceroase in fiecare din noi. Dar putem infrange boala! O treime este vorba de sansa si doua treimi de modul in care te ingrijesti.
Sfaturi pentru un mic dejun ideal
Micul dejun este masa cea mai importanta a zilei. Nu o ignorati! Doua oua si niste fulgi de ovaz ne ofera energia necesara pentru intreaga zi.

Cum e bine sa dormim
Sunt recomandate minimum 7 ore de somn pe noapte. Nu este recomandat sa ne trezim cu alarme, cu telefoane mobile sau tot felul de sunete. Riscam sa fim iritati toata ziua. Cel mai bine este sa ne trezim natural si nu fortat. Pentru aceast lucru trebuie sa lasam seara draperiile trase, astfel incat dimineata sa ne trezim cu ajutorul luminii naturale care ne revigoreaza atat fizicul cat si psihicul.


Expunerea la soare
Expunerea pentru un timp indelungat sau intr-un mod nu tocmai corect la razele solare poate duce, in timp, la aparitia cancerului de piele.
Nu trebuie sa stam mai mult de 15 minute la soare pe timpul zilei. Sa nu intelegem gresit, nu trebuie sa fim albi, bronzul este necesar, dar expunerea la soare nu trebuie sa fie exagerata.
Daca totusi ne alegem cu arsuri, este necesar sa ne imbogatim alimentatia cu castraveti, dovlecei, afine si rosii, ori putem aplica direct pe pielea arsa felii din aceste legume.

Cel mai reusit calmant pentru arsuri
O solutie excelenta si calmanta, in cazul arsurilor solare, se poate prepara dintr-un sfert de cana de suc de rosii, amestecat cu o cana si jumatate de lapte batut.

De ce tot mai multe fete tinere au chisturi ovariene sau noduli la sani?
Dr. Oz este tot mai speriat de generatia tanara si de fenomenele curioase care se intampla mai ales cu fetele. Pune aceste intamplari pe seama sedentarismului care a marcat destul de mult copii din ziua de azi. Fetele nu mai fac miscare, nu mai joaca elasticul, nu mai alearga, stau mereu in fata calculatorului. E nevoie de o activitate fizica. Ceva trebuie sa stabilizeze haosul declasat la nivelul hormonilor.
Pentru prevenirea chisturilor si a nodulilor, Dr. Oz recomanda Uleiul de Primula (Evening Primrose Oil). Se gaseste la plafare si in farmacii. Primula este o planta originara din America de Sud. Uleiul extras din aceasta planta contine doi acizi grasi nesaturati: acidul alfa-linoleic si acidul gamma-linoleic, cunoscuti sub denumirea de Vitamina F.
Uleiul de Primula are efct benefic si asupra rinichilor si ficatului, intarzie aparitia diabetului zaharat, combate neplacerile si durerile menstruale, contribuie la buna functionare a glandei tiroide si incetineste procesul de imbatranire.


Dr. OZ merge in aceasta vara in Italia. Il asteptam curand si in Romania. Insa, pana atunci, il puteti urmari de luni pana vineri la ora 22:00, la Euforia TV.


În articolul

Dr. OZ - Conferinta telefonica cu Euforia TV

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x