După ce s-a spus că i-ar fi amantă, Tuncay Ozturk o desfiinţează pe Renata: "Îi sugerez să îşi cumpere un portofel...

Publicat pe 06.12.2016 la 00:20 Actualizat pe 06.12.2016 la 09:31

Tuncay da cartile pe fata.

Multe s-au spus despre Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin, şi prea puţine de bine. De fapt, aproape mai deloc, ci s-a bătut monedă pe aventurile pe care le-ar fi avut cu alte femei, în timpul, dar şi după căsnicia cu Zâna.

După ce s-a întors din "vacanţă", aşa cum fizioterapeutul a menţionat, acesta a ţinut să clarifice toate acuzaţiile ce planau asupra sa. A făcut-o la fel ca şi prima dată, printr-un mesaj lung, postat pe Facebook.

Printre domnişoarele care i-ar fi trecut pragul clinicii şi nu numai s-a vehiculat şi numele de Renata Gheorghe, zisă şi Andreea Gheorghe, nimeni alta decât fosta iubită a "baştanului" Leo de la Strehaia, care acum este "pe combinaţie" cu mama acesteia.

Încurcate erau de mult iţele între ei, iar Tuncay a picat...ca "musca în lapte", asta ca să nu folosim expresia cu "rahatul turcesc".

Pentru a şterge acuzaţiile că Renata ar fi trăit o aventură pasională cu Tuncay, acesta a explicat pe Facebook cum au stat lucrurile cu acestă tânără exotică:

"Pe data de 1 Noiembrie, Alexandru Z. (nu știm cine este) ne-a sunat și a făcut o programare pentru sora lui, de pe numărul de telefon 077090486X. A refuzat să ne ofere informațiile acesteia fără motiv, iar membrii echipei noastre au insistat. Pe data de 3 Noiembrie, ne-au contactat din nou și ne-au dat numele de Gheorghe Andreea. În ziua aceea, Gheorghe Andreea a venit pentru evaluare, dar ceea ce acuza fizic cu cele spuse nu se potriveau, așadar am cerut să facă un RMN și să ne trimită rezultatul. Desigur, RMN-ul ar fi trebuit făcut tot sub acest nume iar noi din ziua aceea, așteptăm rezultatul RMN-ului prin mail. Insistențele ei de a veni la vreo ședință de terapie au fost refuzate ținând cont politica clinicii noastre. Sfârșit de poveste.


P.S Eu îi sugerez domnișoarei Gheorghe Andreea să își cumpere un portofel deoarece atunci când a plătit prețul evaluării, a scos un plic cu suma exactă. Când ne-am uitat la filmările camerelor noastre de supraveghere și am ascultat tot ceea ce s-a vorbit, am observat că multe lucruri nu se leagă. Noi păstrăm aceste înregistrări în cazul unor false acuzații precum sunt acestea, ca să ne apărăm imaginea. Dacă cineva vine cu permisiune legală din partea tuturor (răspunsul nostru o să fie pozitiv, cu siguranță), o să fim de acord să o distribuim în România pentru a clarifica situația.


Oricare cetățean poate să vină la intrarea clădirii noastre de fiecare dată când dorește. Nu este nicio restricție pentru nimeni, dar asta nu înseamnă că sunt într-o relație cu oricine vizitează imobilul. De fapt, atunci când vizita durează doar 3 minute și persoana stă la recepția clădirii, este chiar imposibil să ai o relație. (fizică)
Aveți aici un video cu cele 3 minute ale unei vizite foarte ciudate în care eu nu apar. Dumneavoastră mă reperați cumva?
Am precizat și în explicațiile trecute și o să precizez și acum faptul că fidelitatea mea în relații nu poate să fie pusă la îndoială! Cine încearcă, nu face decât să se pună într-o situație ridicolă.


Desigur, o să am și eu o prietenă pe viitor și nu am să-i umilesc onoarea prin a-i ascunde identitatea sau a nu-mi recunoaște relația. O să mă țin cu ea de mână și o să merg mândru pe stradă cu capul sus. Dar acum nici că este cineva în viața mea, nici că ar fi timpul să mă gândesc la așa ceva sau să vorbesc despre asta.",
a postat Tuncay pe Facebook.

În articolul

După ce s-a spus că i-ar fi amantă, Tuncay Ozturk o desfiinţează pe Renata: "Îi sugerez să îşi cumpere un portofel...

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x