Filmele lunii august! De la mic la mare, ai premii & distracţie cu fiecare vizită la cinema

Publicat pe 03.08.2016 la 16:29

În luna august, fiecare vizită la Cinema City îţi aduce cele mai aşteptate premiere cinematografice, precum şi numeroase premii, pentru toate gusturile şi... vârstele.

Cele mai spectaculoase şi mai aşteptate filme ale verii vin porţii duble de acţiune, adrenalină, aventură, emoţie şi comedie. În luna august, fiecare vizită la Cinema City îţi aduce cele mai aşteptate premiere cinematografice, precum şi numeroase premii, pentru toate gusturile şi... vârstele.

Copiii sunt aşteptaţi la Cinema City pentru a primi în dar Paşaportul de Cinema şi a porni într-o călătorie minunată în lumea filmului, vizionând producţii pline de emoţie şi veselie. Până pe 31 august, cei mici vor primi în dar „Paşaportul meu de cinema”, oferit la casele de bilete Cinema City la achiziţionarea oricărui bilet la film, fiecare vizită la cinema putând să le aducă micuţilor premii delicioase, stickere haioase cu personaje de film lipicioase şi alte surprize.

În acelaşi timp, Cinema City a lansat, pentru al şaselea an consecutiv, campania de vară care aduce peste un 1,2 milioane de premii pe loc, garantate, tuturor celor care iubesc filmele şi merg la cinema în iulie şi august, în toate cele 23 de locații din ţară.

Astfel, până pe 31 august, fiecare bilet la film înseamnă un premiu instant, garantat, în orice cinematograf Cinema City din România. Premiile constau în bilete gratuite, meniuri şi băuturi răcoritoare, dulciuri şi multe altele. Toţii participanţii se pot înscrie şi la tragerea la sorţi pentru marile premii ale verii: o maşină Toyota Aygo, o excursie în Dubai sau unul din cele 23 de vouchere Christian Tour în valoare de 500 de euro fiecare.

12 filme + 1,2 milioane de motive să mergi la cinema

Acestea sunt doar câteva dintre filmele care mai pot fi urmărite vara aceasta la Cinema City. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, precum şi online.

Mai multe informaţii despre promoţiile Cinema City

În articolul

Filmele lunii august! De la mic la mare, ai premii & distracţie cu fiecare vizită la cinema

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x