Forza ZU. Peste 13.000 de oameni pe 13 mai in Piata Sfatului

Publicat pe 16.05.2011 la 19:30

Zu


Contrar oricarei superstitii, ziua de vineri, 13 mai s-a dovedit a fi perfecta pentru Forza ZU – cel mai mare karaoke in aer liber din Romania. Radio ZU si-a propus astfel sa intre in istorie. Și a reusit. In Piata Sfatului din Brasov peste 13.000 de oameni au cantat alaturi de cei mai indragiti artisti romani. Peste 13.000 de oameni au strigat in cor „ZU Will Rock You!”.

Piata Sfatului a inceput sa se umple in timpul probelor de sunet. Pana la final s-a dovedit neincapatoare. Conform autoritatilor din Brasov, peste 13.000 de oameni au facut istorie alaturi de Radio ZU. Veselia a inceput inca din timpul incalzirii. Adi Mihaila si DJ Robert Georgescu au pus publicul in miscare si au facut o „repetitie” pe mai multe refrene cunoscute de catre toti zurlii prezenti.

Guess Who – invitat surpriza la Forza ZU

Amfitrionii serii, Daniel Buzdugan si Mihai Morar au intrat in scena acompaniati de ropotele de aplauze ale publicului. Intre timp, Brigada Sexy si o parte din echipa ZU a pornit in multime cu microfoanele pentru karaoke. Pe rand, Piata Sfatului a fost luata cu asalt de Hi-Q, DJ Project, Andreea Banica, Connect-R, Mandinga, Smiley si Voltaj. Mai mult, organizatorii au pregatit o surpriza pentru toti oamenii prezenti. Din multime a rasunat o voce extrem de cunoscuta. Neanuntat, Guess Who si-a facut aparitia la Forza ZU! Printre surprinsi s-au numarat chiar si Buzdugan si Morar.

Trupele si artistii au inclus fiecare in numarul lor cate o piesa de karaoke. Versurile celor mai cunoscute piese ale lor au fost afisate pe ecrane mari. Cei peste 13.000 de oameni au cantat la unison pe Hi-Q – Gasca mea, DJ Project – Privirea ta, Andreea Banica – Love in Brasil, Connect-R – Nu-ti pierde dragostea, Mandinga – Soarele meu, Smiley – Oficial imi merge bine, Guess Who – Locul potrivit si Voltaj – 20. Trupa Sensor a incheiat in forta evenimentul cu un recital pregatit special pentru aceasta noapte.

Fenomenul Radio ZU ia amploare pe zi ce trece. De la o aroganta la alta, placerea romanilor de a fi alaturi de Buzdugan si Morar in orice demers al lor se face simtita din ce in ce mai bine. De aceea, inainte sa spuna la revedere publicului, Daniel si Mihai au facut o promisiune: „Ne intoarcem cu Forza ZU 2 la anul”.

În articolul

Forza ZU. Peste 13.000 de oameni pe 13 mai in Piata Sfatului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x