GALERIE FOTO! Jessica Lange, femeia fatală! Jack Nicholson, Baryshnikov și Marc Jacobs i-au căzut la picioare

Publicat pe 06.03.2014 la 15:44 Actualizat pe 06.03.2014 la 16:20

Jessica Lange nu și-a pierdut aerul seducător cu trecerea timpului. Femeia fatală a anilor '80 a devenit, la 64 de ani, imaginea liniei de cosmetice Marc Jacobs

Jessica Lange nu și-a pierdut aerul seducător cu trecerea timpului. Femeia fatală a anilor '80 a devenit, la 64 de ani, imaginea liniei de cosmetice Marc Jacobs.

Designerul „s-a predat” în fața frumuseții ei fără vârstă, așa cum Jack Nicholson și balerinul Mikhail Baryshnikov au făcut înaintea lui. Filmul care a făcut-o cunoscută publicului american, „King Kong”, nu i-a pus în valoare calitățile actoricești, dar i-a dezvăluit frumusețea. Formele lui Jessica au incitat bărbații, actrița primind de-a lungul anilor adesea rolul soției pasionale, dezechilibrate, care fascinează și înfricoșează deopotrivă bărbații.

În pelicula „ The Postman Always Rings Twice (1981)”, Lange a filmat una dintre cele mai controversate scene de sex din cinematografia americană, alături de Jack Nicholson. Mulți au spus că aceștia au mers până la capăt cu scena în pofida indicațiilor regizorului sau că, cel puțin, nu s-au prefăcut deloc pe durata ei.

Balerinul Mikhail Baryshnikov (rusul lui Carrie din „Totul despre sex”) a fost iubitul său și împreună au o fiică, Aleksandra "Shura". Lange mai are doi copii cu Sam Shepard, cel alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Blonda voluptoasă a fost mai mult decât o bombă sexy. Talentul său de a scoate la suprafață cele mai negative emoții ale unei persoane a fost apreicat cu două Oscaruri pentru „Tootsie” și „Blue Sky”. În prezent, face un rol de excepție în serialul „American Horror Story”.

În articolul

GALERIE FOTO! Jessica Lange, femeia fatală! Jack Nicholson, Baryshnikov și Marc Jacobs i-au căzut la picioare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x