Vremea rece și-a intrat în drepturi! Gecile și paltoanele de iarnă au redevenit un must have

Publicat pe 10.11.2016 la 17:15 Actualizat pe 10.11.2016 la 19:40

Gecile si paltoanele sunt un must have acest sezon. Casele de moda vin cu modele inovatoare.

hepta.ro

După cum spuneam, vremea rece și-a intrat în drepturi…Așadar vine cu noi tendințe de geci și paltoane, în sezonul de iarnă 2016-1017.
În orice garderobă de iarnă și chiar de toamnă trebuie să existe un spațiu special pentru geci și paltoane. Aceaste piese vestimentare sunt pur și simplu, obligatorii. Pe lângă faptul că sunt extreme de practice, ele sunt stilate, având capacitatea de a obține look-uri originale.

De asemenea, casele de modă aleg să surprindă cu modele inovatoare. Spre exemplu, designerul Christopher Kane propune gecile din piele sau paltoane clasice, colorate sau cu imprimeuri florale, iar Saint Laurent și Balenciaga pariază pe gecile de piele scurte ce duc spre stilul rock...iar vedetele le adoră.

Sursa foto: hepta.ro


Iată ce modele de geci și paltoane sunt la modă acest sezon:

Geci din piele

Sintetice sau nu, gecile de piele au devenit un must have an după an…și acest lucru se datorează faptului că sunt mudele pentru toate gusturile: de la cele mai clasice la cele mai modern cu diferite culori. Sunt o mulțime de propuneri pe care nu le poți rata. În sezonul de iarnă se pune foarte mult accent pe gecile din piele scurte și desigur, pe cele de tip pardesiu. De asemenea, se poartă gecile din piele cu garniture din blană.


Geacă neagră din piele ecologică (159,90 lei), Geacă din piele ecologică + blană (469,90 lei), Geacă golden din piele cu blană (425 lei).


Geci matlasate

Gecile matlasate au devenit la modă nu de mult timp…însă, datorită faptului că sunt practice, călduroase și accesibile, au devenit printre preferatele femeilor. Gecile matlasate sunt ușor de recunoscut datorită aspectului „voluminos” al articolului sau doar o parte din el. Astfel de geci puteți regăsi în colecțiile unor branduri cunoscute ca Prada, Emilio Pucci, Adam Selman, Channel, Balenciaga și multe altele.

Geacă neagră matlasată (264,99 lei), Geacă cu model floral matlasată (363,99 lei), Geacă matlasată roz (264,99 lei).


Paltoane oversize

Încă din anii 80, paltoanele oversize au făcut senzație. Evoluția lor a făcut ca multe case de modă să lucreze din ce în ce mai mult cu stilul „oversize” și de a ajunge, uneori, la niște mărimi uimitoare...iar anul acesta, podiumul a fost acaparat de acest stil „supradimensional”. Acest tip de palton cu linii drepte se regăsește în cele mai moderne și elegante paltoane care ți se vor potrivi perfect chiar dacă ai o siluetă voluptoasă. Casele de modă sunt fascinate de acest stil, iar acest lucru îl poate afirma Valentino, Victoria Beckham, Alberta Ferretti, Dolce & Gabbana și multe altele.

Palton crem (279,99 lei), Palton albastru închis (305 lei), Palton corai (319,90 lei).


Paltoane prinse în cordon

Elegante sau casual, paltoanele prinse în cordon dau o notă de feminitate. Vei arăta incredibil și îți vei scoate în evidență talia de viespe...iar cum sărbătorile bat la ușă și rochia ți-ai pregătit-o, îți mai lipsește paltonul colorat pentru a arăta incredibil la numărătoarea dintre ani.

Palton albastru cu blăniță neagră (199,90 lei), Palton roșu (399,90 lei), Palton negru (219,90 lei).

În articolul

Vremea rece și-a intrat în drepturi! Gecile și paltoanele de iarnă au redevenit un must have

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x