Îi adori orice HIT, dar nu ştiai ASTA despre Bruno MARS! În copilărie era HOMELESS, dormea în parcuri şi nu avea ce mânca!

Publicat pe 21.11.2016 la 10:15 Actualizat pe 21.11.2016 la 14:54

Bruno Mars: o viata de film!

Bruno Mars este un artist de talie internaţională, dar viaţa sa înainte de faimă n-a fost deloc uşoară.

Interpretul, prezentat de două ori drept starul Super Bowl a povestit în cadul emisiunii "60 Minutes" cum a fost copilăria sa în Hawaii. Neavând o locuinţă, el şi fratele său au trăit ani de-a rândul într-un parc de distracţii, unde lucra tatăl lor.

Mars, pe numele său real Pete Gene Hernández, a trăit în sărăcie, locuind într-o încăpere austeră din Paradise Park, o grădină zoologică de păsări.

Acea încăpere nu avea un grup sanitar, iar artistul era nevoit să străbată tot parcul pentru a ajunge la o toaletă. Însă când locul s-a închis, pentru el şi familia sa a fost chiar mai rău: au rămas cu toţii în stradă.

Bruno Mars şi ai săi au fost nevoiţi să doarmă pe acoperişurile clodirilor sau pe locurile din spatre ale unor maşini. "Tata se simţea ca un rege atunci când găsea un loc în care să ne punem capul, deşi nu erau nişte locuri sigure. Dar aveam totul, pentru că ne aveam unul pe celălalt. Niciodată nu am simţit că ceea ce trăiam este Sfârşitul Lumii. Obişnuiam să ne spunem: bine...nu avem electricitate, nu-i nimic, e doar ceva temporal. Vom vedea ce vom face. Aşa gândesc acum ţi cu muzica: ştiu că voi reuşi, mai am nevoie doar de puţin timp!", a povestit artistul.

În articolul

Îi adori orice HIT, dar nu ştiai ASTA despre Bruno MARS! În copilărie era HOMELESS, dormea în parcuri şi nu avea ce mânca!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x