Istoria hainelor în poveşti şi imagini. Cele mai frumoase 4 cărţi de modă pe care să le citeşti în luna noiembrie

Publicat pe 05.11.2014 la 10:13 Actualizat pe 05.11.2014 la 10:28

Pentru zilele friguroase de noiembrie, în care stai mai mult timp în casă, ţi-am pregătit o incursiune în lumea modei şi a stilului impecabil cu ajutorul celor mai inspirate cărţi de gen.

Pentru zilele friguroase de noiembrie, în care stai mai mult timp în casă, ţi-am pregătit o incursiune în lumea modei şi a stilului impecabil cu ajutorul celor mai inspirate cărţi de gen.

Dincolo de importanţa lor practică, aceste albume sunt adevărate obiecte de colecţie care te vor introduce în universul artistic al celor mai importante personalităţi din modă şi ne invită să descoperim o lume unică a esteticii vizuale.

Chanel Collection and Creations – o lectură obligatorie pentru iubitoarele de modă de pretutindeni. Cartea oferă o imagine exclusivă din culisele arhivei private Chanel şi o selecţie de desene realizate de Mademoiselle Coco începând cu anii 1920.

Yves Saint Laurent – având o prefaţă scrisă de Pierre Berge, prietenul şi partenerul de business al creatorului, albumul explorează toate sursele de inspiraţie ale fantasticului Yves Saint Laurent: pictura, sculptura, teatru, operă, literatură şi cinema.

Valentino – schiţe originale, imagini de pe catwalk şi din culise, 50 de ani ai casei Valentino surprinşi în 300 de pagini.

Vogue: The Editor’s Eye – o lectură care ne invită să luăm parte la ceea ce înseamnă munca a opt editori de modă legendari din redacţia Vogue. Interviuri şi fotografii fascinante, cu o introducere care poartă semnătura lui Hamish Bowles, toate adunate sub forma unei cărţi cu adevărat spectaculoase.

Toate cărţile prezentate pot fi achiziţionate de pe amazon.com!

În articolul

Istoria hainelor în poveşti şi imagini. Cele mai frumoase 4 cărţi de modă pe care să le citeşti în luna noiembrie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Îi lua banii, îi opreşte apa şi gazele, apoi o dădea afară din casă. Umilința la care era supusă o mamă din Gorj de către propriul soț
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x