Janet Jackson, schimbare radicală: s-a convertit la ISLAMISM!

Publicat pe 01.11.2016 la 10:09 Actualizat pe 01.11.2016 la 10:21

Schimbare radicala a lui Janet Jackson!

Cântăreaţa americană Janet Jackson s-a convertit la islamism, religia soţului ei, omul de afaceri Wissam Al Mana, cu care artista va avea în curând un copil, informează contactmusic.com.

Acesta va fi primul copil al vedetei americane, în vârstă de 50 de ani, şi al soţului ei Wissam Al Mana, cu care cântăreaţa s-a căsătorit în secret în 2012. Prietenii ei cred că artista s-a convertit la islamism, pentru a respecta în acest fel religia soţului ei, care este musulman practicant.

Atunci când vizitează familia lui Wissam, în Orientul Mijlociu, ea nu se machiază, nu poartă extensii de păr şi îmbracă haine tradiţionale musulmane. Simte că a găsit o casă primitoare odată cu noua ei religie. A petrecut mult timp studiind această religie”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

Această veste contrastează puternic cu stilul de viaţă din trecutul artistei, care a pozat topless pe coperta revistei Rolling Stone şi a suferit ”o defecţiune vestimentară” la gala Super Bowl din 2004, atunci când partenerul ei de scenă, cântăreţul Justin Timberlake, în timpul unei coregrafii speciale, i-a deşirat bluza, iar unul dintre sfârcurile cântăreţei a fost expus în direct la televiziunea americană.

Zilele în care executa mişcări de dans lascive şi compunea versuri cu subînţelesuri sexuale au trecut de mult timp”, a adăugat aceeaşi sursă.

Între timp, potrivit unor prieteni din anturajul cuplului, Janet şi Wissam discută în prezent despre numele pe care îl va purta bebeluşul, despre care artista spune că reprezintă ”cel mai bun lucru” care i se putea întâmpla în viaţă.

Speculaţii despre sarcina cântăreţei au apărut în luna aprilie, când Janet Jackson a amânat turneul mondial ”Unbreakable”, spunând că vrea să se concentreze pe plănuirea unei familii cu soţul ei, Wissam Al Mana.

Într-o înregistrare video publicată pe Twitter, Janet Jackson şi-a anunţat fanii că amână turneul mondial pentru că ”a intervenit o schimbare neaşteptată”.

Janet Damita Jo Jackson s-a născut pe 16 mai 1966, în oraşul Gary, statul Indiana din Statele Unite ale Americii, artista fiind cel mai tânăr copil al familiei Jackson.

Cântăreaţa este singurul membru al familiei Jackson, cu excepţia fratelui ei Michael Jackson, care a avut succes în industria muzicală. Discurile lansate de Janet Jackson s-au vândut peste 160 de milioane de copii pe plan mondial.

Janet Jackson a revenit în topurile Billboard, anul trecut, cu cel de-al 11-lea album de studio, ”Unbreakable”. Ea s-a căsătorit în secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana în 2012 şi a confirmat această căsătorie abia în 2013. Janet Jackson a mai avut două căsnicii, cu muzicienii James DeBarge, în perioada 1984 - 1985, şi cu Rene Elizondo, în perioada 1991 - 2000, fără să aibă copii.

În articolul

Janet Jackson, schimbare radicală: s-a convertit la ISLAMISM!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x