Johnny Depp, plătit prea mult pentru încasările filmelor!

Publicat pe 09.12.2016 la 18:53 Actualizat pe 09.12.2016 la 19:04

Johnny Depp și Will Smith conduc lista actorilor de la Hollywood care sunt platiti prea mult.

Johnny Depp și Will Smith conduc lista actorilor de la Hollywood care sunt plătiți prea mult pentru rolurile din filmele în care au jucat și care au generat puține încasări din bilete, un indicator care arată că nu întotdeauna celebritatea atrage încasări consistente în box office, scrie vineri agenția Reuters.

Favoritul fanilor George Clooney se află și el pe această listă anuală a Forbes, care urmare a încasărilor slabe ale filmelor ''Hail Caesar'', ''Money Monster'' și ''Tomorrowland''.

Depp se află pentru al doilea an la rând în fruntea acestei liste după ce filmul ''Alice Through The Looking Glass'' a strâns din încasări doar 300 de milioane de dolari, iar producția sa a costat 170 de milioane de dolari.

Pentru realizarea acestei liste revista Forbes centralizează suma încasată de actor pentru rolul respectiv, costurile de producție ale filmului și încasările generate din box office. Concret, pentru ''Mortdecai'', în care a jucat Depp, pelicula a generat din încasări 2,8 dolari pentru fiecare dolar plătit actorului. Depp, 53 de ani, este unul dintre actorii cel mai bine plătiți de la Hollywood, acest lucru datorându-se și rolului său din franciza ''Pirates of Caribbean'', însă anul 2016 a fost unul prost pentru el după despărțirea de actrița Amber Heard. În urma divorțului, Depp a plătit fostei sale soții 7 milioane de dolari.

La fel s-a întâmplat și în cazul lui Will Smith, interpretul rolului principal din ''Concussion'', film care a strâns din încasări cu doar 13 milioane de dolari mai mult decât costurile sale de producție de 34 de milioane de dolari. Acest film al lui Smith a venit după alte două dezamăgiri în ce privește încasările — Focus și After Earth, cei de la Forbes estimând că pentru fiecare dolar încasat de actor filmele acestuia au generat câte 5 dolari.

Clooney se află pe locul cinci cu un raport de 6,70 dolari generați din încasări pentru fiecare dolar pe care actorul l-a încasat pentru rolurile jucate, acest lucru datorându-se în mare parte eșecului peliculei ''Tomorrowland'', care a avut costuri de producție de 190 de milioane de dolari.

În top cinci al acestui clasament întocmit de Forbes îi mai regăsim pe starul francizei ''Magic Mike'' Chaning Tatum și pe comedianul Will Ferrel, încheie Reuters.

sursă: agerpres

În articolul

Johnny Depp, plătit prea mult pentru încasările filmelor!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x