Keanu Reeves, un actor care a rămas OM: “Nu mai pot în această lume. Aleg calea mea!”

Publicat pe 04.11.2015 la 19:56 Actualizat pe 04.11.2015 la 19:59

Au trecut peste cinci decenii de viaţă peste el, dar a trăit cât mulţi dintre noi la un loc. Din păcate, viaţa lui a fost o dramă, dar în ciuda tuturor lucrurilor ce i s-au întâmplat, personajul principal din Matrix rămâne OM!

Au trecut peste cinci decenii de viaţă peste el, dar a trăit cât mulţi dintre noi la un loc. Din păcate, viaţa lui a fost o dramă, dar în ciuda tuturor lucrurilor ce i s-au întâmplat, personajul principal din Matrix rămâne OM!

Oare cum este să-ţi pierzi copilul mult aşteptat chiar la naştere, iubita să plece şi ea din această lume, iar prietenul tău cel mai bun, cu care ai atâtea amintiri, la fel, să spună adio vieţii.

Sunt doar câteva dintre dramele pe care omul Keanu Reeves le-a trăit pe propria-i piele, drame de neimaginat. Aţi observant că acest actor nu mai zâmbeşte? Trăieşte doar pentru a-i ajuta pe alţii, trăieşte pentru iubire, aşa cum declară chiar el:

“Eu nu pot face parte dintr-o lume in care barbatii isi imbraca sotiile ca pe niste femei usuratice, ajutandu-le sa puna in evidenta lucrurile care ar trebui pretuite. O lume in care nu mai exista conceptul de onoare si demnitate si ai incredere in oameni doar atunci cand spun “Promit!”….

O lume in care femeile nu isi mai doresc copii, iar barbatii nu isi mai doresc o familie… In care fraierii se cred superiori, se considera importantistand la volanul unei masini care apartine parintilor lui si oricine are un pic de influenta incearca sa iti demonstreze ca esti un nimeni… O lume in care oamenii sunt ipocriti si se cred religiosi, insa in timp ce pretind credinta in Dumnezeu stau cu o sticla de alcool in mana, iar apoi rad de prima persoana care le vine in minte.

Nu mai pot trai in aceasta lume in care conceptul geloziei este rusinos, iar modestia este vazuta ca un dezavantaj, in care oamenii au uitat sa fie sensibili si nu mai stiu ce inseamna iubire, cautand doar cea mai simpla optiune pentru ei… O lume in care oamenii ajung sa arunce toti banii pentru a isi repara masina la prima zgarietura, in care nu se economiseste niciun ban, in care timpul nu mai conteaza.
O lume in care tinerii cheltuie banii parintilor pe bautura, pe cluburile de noapte… iar fetele se indragostesc de acesti fraieri.

Cei care aleg o cale diferita (dreapta) sunt vazuti imediat ca niste inapoiati si despoti.

Aleg calea mea! Imi pare rau ca nu am gasit aceeasi intelegere in oamenii pe care i-am iubit cel mai mult.

INTREAGA MEA VIATA VOI FI INDRAGOSTIT DE IUBIRE. Respir pentru iubire.”

În articolul

Keanu Reeves, un actor care a rămas OM: “Nu mai pot în această lume. Aleg calea mea!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x