Kiefer Sutherland, despre "curajul" Juliei Roberts de a-l părăsi acum 25 de ani: "Ne era clar că trebuie să ne căsătorim! Dar.."

Publicat pe 30.09.2016 la 22:23 Actualizat pe 30.09.2016 la 22:35

Amintiri cu Julia Roberts!

Kiefer Sutherland salută "curajul" Juliei Roberts de a nu se căsători cu el în urmă cu 25 de ani

Într-un interviu televizat, actorul american Kiefer Sutherland a povestit că Julia Roberts a anulat căsătoria cu trei zile înainte de nuntă, relatează joi ziarul spaniol La Vanguardia.

Julia Roberts și Kiefer Sutherland au fost logodiți între 1990 și 1991 și au fost pe punctul să se căsătorească. Ea era supranumită "logodnica Americii", în timp ce el era fiul reputatului și veteran actor Donald Sutherland. Totuși, actrița câștigătoare a unui Oscar a decis să anuleze ceremonia și să se implice într-o relație cu un alt actor, Jason Patric, care era prieten cu Kiefer.

După 25 de ani de la aceste evenimente, protagonistul serialului "24" a decis să vorbească despre acest subiect delicat.

"Știu că a fost corectă cu ea însăși și în fond a făcut ceea ce trebuie. Timpul a demonstrat că a fost mai bine că s-a întâmplat așa, deoarece căsătoria care se presupunea că este doar pentru noi, a ajuns să fie un lucru prea mare", a mărturisit actorul în cadrul programului The Jess Cagle Interview.

"Eram tineri și eram prea îndrăgostiți. Ne era foarte clar că trebuie să ne căsătorim, dar toată această tevatură a sfârșit prin a se interpune în calea noastră" a povestit el.

Julia Roberts a mers mai departe, iar după o scurtă relație cu Jason Patric, s-a căsătorit cu artistul de muzică country Lyle Lovett (1993-1995). În prezent este căsătorită de 14 ani cu cameramanul Daniel Moder, cu care are trei copii.

La rândul său, Kiefer Sutherland s-a căsătorit în 1996 cu Elizabeth Winn, însă cei doi au divorțat după opt ani. Anterior el fusese căsătorit cu Camelia Kath din 1987 până în 1990.

În articolul

Kiefer Sutherland, despre "curajul" Juliei Roberts de a-l părăsi acum 25 de ani: "Ne era clar că trebuie să ne căsătorim! Dar.."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x