Lisa Marie Presley nu-si duce fetitele la gradinita

Publicat pe 20.09.2012 la 13:13 Actualizat pe 20.09.2012 la 13:18

lisa marie presley

Fiica lui Elvis Presley locuieste in suburbiile englezesti impreuna cu sotul sau si cele doua fetite gemene in varsta de trei ani. Ea a dat zilele insorite din California pe vremea schimbatoare din Sussex. Insa cand vine vorba despre educatia copiilor sai, Lisa Marie prefera stilul american.

Fiica regelui Rock ’n’ Roll nu vrea sa isi trimita fetitele la gradinitele din zona si planuieste sa le trimita la scoala de-abia cand vor implini cinci sau sase ani, iar acest lucru se va intampla la o forma de invatamant din State.

Intr-un inerviu acordat postului Radio 2, ea a declarat: “Sunt reticenta cand vine vorba sa le trimit la gradinita. Nu vreau sa le arat lumii atat de devreme.”

Lisa are 44 de ani si este de parere ca micutii englezi sunt introdusi in sistemul educational mult prea devreme. “Sunt uimita in ceea ce priveste varsta frageda a micutilor ce merg la gradinita. Inteleg faptul ca parintii sunt nevoiti sa faca acest lucru deoarece trebuie sa mearga la scoala, insa eu nu vreau sa le pierd atat de devreme. Voi innebuni cand vor merge la scoala, nu stiu ce voi face.”

Legal, copii din Anglia nu trebuie sa inceapa scoala pana nu implinesc cinci ani. Multe scoli au gradinite, insa mersul la gradinita nu este obligatoriu.

Lisa Marie a tot facut naveta Anglia – California cativa ani, iar in 2010 a obtinut rezidenta permanenta in UK. Ea s-a mutat in vestul orasului Sussex, intr-o casa de 8 milioane de lire, impreuna cu cel de-al patrulea sot, chitaristul Michael Lockwood si fiicele lor Harper si Finley.

Ea a spus ca ii place noul loc in cares-au mutat deoarece englezii sunt mai prietenosi: “In Calfornia oamenii sunt atat de absorbiti. Am locuit in aceeasi zona timp de 17 ani si nu cred ca am intalnit vreun vecin. Cand m-am mutat aici am primit biletele si flori, oamenii au venit la mine, ceea ce mi s-a parut incredibil. Aici viata are o calitate mult mai buna, o calitate de care am nevoie si care mi se pare foarte revigoranta. Localnicii sunt atat de draguti si protectori cu mine, mi se pare incantator, ceva ce nu am mai experimentat pana acum.”

Lisa Marie Presley este credincioasa bisericii scientologice. Ea a fost casatorita pana acum de patru ori, iar printre sotii sai s-au numarat Michael Jackson si Nicolas Cage.

Ea mai are doi copii adulti din prima casatorie cu muzicianul Danny Keough – actrita Danielle Riley in varsta de 23 de ani si Benjamin – 19 ani.

Luna trecuta ea si-a declarat dragostea pentru stilul de viata englezesc si pentru jocul de darts la o halba rece de Guinness.

Sursa foto: hepta.ro

În articolul

Lisa Marie Presley nu-si duce fetitele la gradinita

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x