Maddie Ziegler, fetiţa videoclipurile cântăreţei Sia îşi lansează propria colecţie vestimentară!

Publicat pe 27.08.2016 la 15:48 Actualizat pe 05.09.2016 la 10:36

Maddie Ziegler a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul piesei ”Chandelier” lansat de cântăreaţa Sia.

Maddie Ziegler, adolescenta în vârstă de 13 ani care apare în videoclipurile cântăreţei Sia, îşi lansează, sâmbătă, propria colecţie vestimentară, informează contactmusic.com.

Maddie Ziegler a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul piesei ”Chandelier” lansat de cântăreaţa Sia. De atunci, ea a apărut în videoclipurile altor piese ale aceleiaşi cântăreţe, precum ”Elastic Heart”, ”Big Girls Cry” şi ”Cheap Thrills”, şi a decis să se foloseasc de această celebritate pentru a lansa o colecţie vestimentară care se adresează tinerelor de vârsta ei.

Maddie Ziegler a oferit jurnaliştilor de la PeopleStyle posibilitatea de a admira articolele vestimentare din colecţia care îi poartă numele, iar un videoclip ce prezintă noua colecţie a fost publicat joi pe internet.

”Sunt foarte încântată, pentru că întreaga colecţie conţine haine pe care eu însămi aş vrea să le port. Consider că există un fel de prăpastie în modă. Hainele pentru adolescenţi sunt ori prea copilăreşti, ori modele îngrozitoare, pe care nu le-aş purta niciodată. Uneori, hainele pentru adulţi sunt ori prea mari pentru mine, ori prea nepotrivite pentru mine. Sunt încântată că am găsit o linie de mijloc, la care noi, adolescentele, putem să ne raportăm şi să purtăm aceste haine, în loc să încercăm să arătăm într-un fel care nu ne reprezintă deloc”, a spus Maddie Ziegler.

Colecţia include 30 de articole, iar printre ele se regăsesc tricouri, cămăşi din flanel, jeans cu talie înaltă, pulovere şi bluze.
Articolele din colecţia Maddie Ziegler pot fi cumpărate online de pe site-ul Maddiestyle.com începând din 3 octombrie şi, după o săptămână, din magazinele ce fac parte din reţeaua Nordstrom.

Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975), cunoscută sub numele de Sia, este o cântăreaţă, compozitoare şi producătoare care a lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de patru ori la premiile Grammy.

În urmă cu un an, Sia anunţa că are planuri de a regiza un film care o va avea în rolul principal pe dansatoarea Maddie Ziegler. Cântăreaţa a scris deja scenariul, al cărui titlu este ”Sister”, cu ajutorul autorului de romane pentru copii Dalles Clayton. Acţiunea are la bază o poveste scrisă de artista americană în urmă cu opt ani.

Sia şi-a făcut debutul regizoral cu videoclipul ”Chandelier”, în 2014. Sub semnătura sa au apărut şi videoclipurile ”Big Girls Cry” şi ”Cheap Thrills” şi a coregizat controversatul ”Elastic Heart”, cu dansatoarea Maddie Ziegler şi actorul Shia LaBeouf.
Sia a susţinut un concert şi în România, pe 17 august, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

În articolul

Maddie Ziegler, fetiţa videoclipurile cântăreţei Sia îşi lansează propria colecţie vestimentară!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x