Madonna face DEZVĂLUIRI incredibile: Am fost victima abuzurilor, intimidărilor şi sexismului

Publicat pe 12.12.2016 la 09:48 Actualizat pe 12.12.2016 la 10:01

In cadrul unui eveniment important, Madonna si-a deschis suflet si a facut dezvaluiri incredibile.

hepta.ro

Cântăreaţa americană Madonna, care a primit premiul ”Femeia Anului” la gala Women in Music 2016, organizată de revista Billboard vineri seară la New York, a susţinut un discurs pasionant în care a detaliat dificultăţile cu care s-a confruntat pe parcursul carierei sale impresionante.

Madonna a mărturisit că a fost ”victima abuzurilor, intimidărilor şi sexismului”, informează contactmusic.com.

Mă aflu aici, în faţa voastră, ca un ştergător de picioare. Desigur, vreau să spun că sunt aici ca o artistă din industria de divertisment. Vă mulţumesc că aţi recompensat abilitatea mea de a-mi continua cariera timp de 34 de ani luptându-mă cu un sexism flagrant, misoginism, intimidări constante şi abuzuri implacabile”, a declarat vedeta americană, în vârstă de 58 de ani.

Dacă eşti o fată, eşti obligată să joci jocul. Ţi se permite să fii drăguţă şi simpatică şi sexy. Însă nu trebuie să fii prea deşteaptă. Nu trebuie să ai o părere care nu cadrează cu acest status-quo.

Ţi se permite să fii tratată ca un obiect de către bărbaţi şi să te îmbraci ca o prostituată, dar nu poţi să îţi asumi această «prostituţie». Şi în niciun caz, repet, în niciun caz, să nu îţi împărtăşeşti fanteziile sexuale cu lumea.

Fii doar ceea ce bărbaţii vor ca tu să fii, dar, cel mai important, fii în aşa fel încât femeile să se simtă confortabil atunci când tu eşti în preajma bărbaţilor. Şi, în cele din urmă, să nu cumva să îmbătrâneşti. Deoarece vârsta este un păcat”, a adăugat, cu ironie şi amărăciune, celebra cântăreaţă.

Madonna a mai spus, de asemenea, că se simte ”norocoasă” că este încă activă în industria muzicală, în contextul în care atât de multe vedete din muzică au murit.

Cred că cel mai controversat lucru pe care l-am făcut este acela că am rămas încă pe această lume. Michael a murit. Tupac a murit. Prince a murit. Whitney a murit. Amy Winehouse a murit. David Bowie a murit. Dar eu sunt încă în picioare. Sunt unul dintre oamenii norocoşi şi în fiecare zi mă simt binecuvântată”, a spus Madonna.

După ce le-a încurajat pe femei să facă front comun şi să se protejeze între ele, Madonna le-a mulţumit detractorilor ei, care au ajutat-o să devină mai puternică.

E important nu pentru că am primit acest premiu, ci pentru că am această oportunitate de a sta aici, în faţa voastră, şi să vă spun că vă mulţumesc. Nu doar oamenilor care m-au iubit şi m-au sprijinit pe parcursul carierei mele, pentru că ...nici nu aveţi idee cât de mult înseamnă acest sprijin. Le mulţumesc însă şi detractorilor mei şi tuturor care mi-au făcut viaţa un iad şi au spus că nu pot şi nu trebuie să fac anumite lucruri - rezistenţa voastră m-a făcut mai puternică şi m-a făcut să muncesc şi mai mult, m-a transformat în luptătoarea care sunt astăzi. M-a făcut să devin femeia care sunt astăzi. Aşadar, vă mulţumesc!”, a adăugat vedeta americană.

Madonna, născută pe 16 august 1958, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană, ale cărei discuri s-au vândut în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită ”regina muzicii pop”, vedeta americană a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, 3 American Music Awards, 2 Brit Awards, dar şi două Globuri de Aur.

În articolul

Madonna face DEZVĂLUIRI incredibile: Am fost victima abuzurilor, intimidărilor şi sexismului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
„A venit iepurașul!” Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x