O adolescentă a născut în plină stradă, fără ca personalul medical din apropiere să o ajute! Motivul e strigător la cer!

Publicat pe 29.08.2017 la 10:25 Actualizat pe 29.08.2017 la 15:01

Cazul a facut inconjurul lumii!

O adolescentă de 17 ani a dat naștere unui copil în plină stradă. Se întâmplă în India, orașul Chandil, Jharkhand, la doar câțiva metri de un centru de sănătate aflat în zonă.

Presa locală scrie că tânăra mamă a fost total ignorată de personalul medical, care a surprins-o chiar în durerile facerii, epuizată de zbaterile puternice.

Martorii susțin că aceștia au refuzat să o ajute la fața locului, deoarece aveau nevoie de permisiunea șefilor lor, dar și a familiei minorei.

Când oamenii au dat buzna peste personalul medical pentru a le cere ajutor, au refuzat spunând că nu există ambulanță disponibilă.

Au sunat apoi la Poliție și astfel mama și pruncul ei au fost transportați la spital.

Tânăra este o mamă singură, expulzată de propria familie la aflarea veștii că e însărcinată. Ultimele luni le petrecuse pe stradă, trăind doar din mila oamenilor.

Din păcate, și tatăl copilului ei a părăsit-o când a rămas însărcinată. Situația ei a devenit mai grea după ce propria mamă a expulzat-o de teama criticilor și a presiunii liderilor comunității.

Autoritățile spitalului au declarat că, în cazul în care niciun aparținător al fetei nu-și va face apariția, vor lua legătura cu un ONG care se va îngriji de ea și pruncul ei. Cazul revoltător a făcut înconjurul lumii.

În articolul

O adolescentă a născut în plină stradă, fără ca personalul medical din apropiere să o ajute! Motivul e strigător la cer!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x