O oră acolo, șapte ani aici! Filmul lunii noiembrie, "Interstellar", te poartă într-o călătorie dincolo de timp și spațiu!

Publicat pe 29.10.2014 la 22:29 Actualizat pe 29.10.2014 la 22:54

„Interstellar” este, cu siguranță, cel mai așteptat film al lunii noiembrie. Nu doar distribuția te convinge să-l vezi la cinema - Matthew McConaughey și Anne Hathaway în rolurile principale - ci și subiectul fascinant - o călătorie în necunoscut, dincolo de spațiu și timp, în căutarea unui nou cămin pentru oameni!

„Interstellar” este, cu siguranță, cel mai așteptat film al lunii noiembrie. Nu doar distribuția promite - Matthew McConaughey și Anne Hathaway apar în rolurile principale - ci și subiectul fascinant - o călătorie în necunoscut, dincolo de spațiu și timp, în căutarea unui nou cămin pentru oameni!

Acțiunea se petrece în viitorul apropiat, după ce Pământul a fost devastat de secetă și foame. Nu mai există hrană suficientă pentru populație iar schimbările climatice au afectat peste măsură planeta. În acest context, al extincției iminente a oamenilor, se găsește o ruptură în continuum-ul spațiu timp care le-ar garanta supraviețuirea.

Un grup de exploratori va trebui să călătorească dincolo de Sistemul Solar cunoscut pentur a găsi o planetă unde se poate locui. Matthew McConaughey, câștigător al unui Premiu Oscar și al unui Glob de Aur, joacă rolul lui Cooper, pilotul navei Endurance, mijlocul de transport al grupului.

Totuși, odată ce aceștia pășesc în gaura de vierme, timpul se transformă, iar o oră în Univers reprezintă șapte ani pe Pământ. Așadar, dacă vor să aibă o șansă de a salva omenirea, trebuie să se grăbească. Pentru Coop, misiunea e și mai grea, el fiind nevoit să aleagă între a fi erou sau a fi tată.

În articolul

O oră acolo, șapte ani aici! Filmul lunii noiembrie, "Interstellar", te poartă într-o călătorie dincolo de timp și spațiu!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x