Pregătește-te să te scufunzi în paginile celor mai romantice povești din toate timpurile!

Publicat pe 16.09.2016 la 14:25 Actualizat pe 19.09.2016 la 11:29

Cel mai bun mod de a intra in pielea personajelor este citind carti romantice, iar in topul celor mai bune romand de dragoste ale acestui an se regasesc autorii Jojo Moyes, Irina Binder si Natasa Alina Culea.

hepta.ro

Cel mai bun mod de a-ți lăsa imaginația să zboare este… citind cărți romantice. Lumea lecturii este încărcată cu artilerie grea și gata să te facă dependent de aceste povești: de la iubiri interzise, drame la povești de dragoste cu picanterii... Așa că pregătește-te să te scufunzi în paginile celor mai romantice cărți din toate timpurile!

Înainte să te cunosc - Jojo Moyes

Scriitoarea britanică vine cu o poveste de iubire cu totul altfel! Este vorba despre „Înainte să te cunosc”, carte ce prezină povestea a două persoane complet diferite care, unite de soartă, își schimbă viața reciproc. Jojo Moyes a creat o istorie profundă, realistă, o poveste captivantă, plină de momente fericite, dar triste în același timp. „Înainte să te cunosc” este un roman potrivit generației zilelor noaste, un roman ce te face să intrii în pielea personajelor.

Fluturi - Irina Binder

Scriitoarea nu mai are nevoie de prezentare. Irina Binder este omul din spatele unui întreg roman de dragoste extrem de cunoscut și apreciat: „Fluturi”. În prezent, face ravagii continuarea volumelor 1 și 2… mai exact „Fluturi”-volumul 3, lansat anul acesta, pe 25 iunie. Romanul prezintă o poveste complicată de dragoste între Irina și Robert, iar acest volum se pare că prezintă deznodământul.
„Fluturi” este o poveste despre viață, despre dragoste, despre… oameni și sensibilitate, rătăciri, secrete, slăbiciuni, iar dacă nu ai citit acest roman, acum este momentul prielnic.

Marat, iubirea are spini - Nataşa Alina Culea

Scriitoarea Natașa Alina Culea prezină o poveste de iubire unică, emoțională și totodată tulburătoare. Romanul „Marat: iubirea are spini” este vorbește despre iubirea dintre Marat și Alina, femeia de succes în carieră, dar cu ghinion în dragoste.

Povestea în sine este pe gustul romanticilor incurabili și fascinați de happy-ending.

În articolul

Pregătește-te să te scufunzi în paginile celor mai romantice povești din toate timpurile!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x