Prinţesa Charlotte a rostit primul cuvânt, la o apariție publică, în Canada. Nu a spus "mama", nici "tata"

Publicat pe 30.09.2016 la 19:53 Actualizat pe 30.09.2016 la 20:02

Micuța familiei regale britanice, prințesa Charlotte, a rostit primul ei cuvânt. Evenimentul a avut loc la o apariție publică, cu părinții și fratele ei, în Canada.

Micuța familiei regale britanice, prințesa Charlotte, a rostit primul ei cuvânt. Evenimentul a avut loc la o apariție publică, cu părinții și fratele ei, în Canada.

Prinţesa Charlotte a Marii Britanii, în vârstă de un an, a vorbit pentru prima dată în public, rostind cuvântul ”pop” (”pocnet”) în timp ce se juca cu fratele ei, prinţul George, cu câteva baloane colorate, joi, în cadrul turneului pe care familia ei îl efectuează în Canada, informează Reuters.

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia lui, Catherine, ducesa de Cambridge, efectuează o vizită de o săptămână în Canada. Este pentru prima dată când cuplul princiar britanic îşi aduce copiii - prinţul George, în vârstă de trei ani, şi prinţesa Charlotte, în vârstă de un an - într-o vizită oficială.

Familia prinţului William se afla în Victoria, un oraş din provincia British Columbia, joi, unde a participat la o petrecere pentru copiii unor familii de militari.

Evenimentul a avut loc pe peluza din faţa Government House din Victoria, o reşedinţă oficială a guvernului canadian, şi a inclus baloane colorate şi ponei.

Însă cei doi copii ai cuplului princiar britanic au părut în special interesaţi de câteva baloane roz şi verzi, în preajma cărora prinţesa Charlotte a fost auzită ”vorbind” cu fratele ei.

Nu este pentru prima dată în timpul acestui turneu oficial când copiii cuplului princiar britanic se află în atenţia mass-media.

Sâmbătă, prinţul George a ţinut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă, după ce l-a ignorat pe prim-ministrul canadian Justin Trudeau care îi propunea un salut oficial, printr-o strângere de mână.

Familia regală britanică a fost întâmpinată de mulţimi entuziasmate de admiratori în timpul acestui turneu, care a inclus provincia British Columbia din vestul Canadei şi teritoriul Yukon din nordul îndepărtat al acestei ţări.

Prinţul William este al doilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, prinţul Charles, fiul reginei Elizabeth a II-a, care ocupă funcţia de şef de stat al Canadei, după ce a urcat pe tron, în 1952.

În articolul

Prinţesa Charlotte a rostit primul cuvânt, la o apariție publică, în Canada. Nu a spus "mama", nici "tata"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x