Prodanca si Reghe: La placinte inainte!

Publicat pe 20.02.2013 la 12:16 Actualizat pe 20.02.2013 la 13:44

Saga familiei Reghcampf ‐ Prodan continua in sezonul al III-lea intr-o directie noua: o afacere de familie, care debuteaza la Euforia TV sambata, 23 februarie, incepand cu ora 20.00. Ana este motorul principal al intregului proiect si de la o “pofta nevinovata”, ajunge, in numai cateva saptamani, sa faca o afacere inedita in domeniul alimentar: o cofetarie care vinde produse “ca la mama acasa”, in baza retetelor traditionale romanesti. Un pretext bun de a surprinde incercarea de a construi “de la zero” o afacere cu produse alimentare si un prilej perfect pentru o noua aventura in familie.

Insa, de la business plan pana la prima “alba ca zapada” pusa in vitrina este cale lunga, iar fiecare etapa va fi surprinsa de catre camera de filmat si va reprezenta actiunea principala a intregului sezon, brodata in jurul “vietii” personajelor care locuiesc pe strada Polona.

“Nu a fost usor sa gasesc colaboratoarele care vor lucra in cofetaria mea. Orice gospodina pare sa stie cum se face o prajitura de casa, insa nu toate sunt experte, nu toate stiu ce inseamna o reteta traditionala 100%, nu toate au finete in executarea aluaturilor si cremelor si, deci, nu oricine poate sa pregateasca o prajitura cu adevarat exceptionala, ori eu exact asta am cautat…Si cred ca am si gasit. Doamnele care vor pregati placinte si prajituri in localul meu sunt superexperte in bucatarie!”, povesteste Anamaria Prodan.

Cele zece editii ale reality show-ului se vor difuza in fiecare sambata, de la ora 20:00, timp dedoua ore, cu reluare duminica de la ora 20:00.

În articolul

Prodanca si Reghe: La placinte inainte!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x