PROVOCATOR sau VULGAR: cum alegem rochia de seară

Publicat pe 23.08.2016 la 14:49 Actualizat pe 08.09.2016 la 11:04

La o petrecere, toate privirile se indreapta spre acea femeie care stie cum sa isi aleaga rochia de ocazie. Dantela neagra si decupajele laterale, care iti expun talia, te vor ajuta si pe tine sa te transformi in vedeta serii.

Rochia – trucuri venite direct de la Hollywood

De cele mai multe ori, rochia este elementul care te va scoate în evidență, în timpul petrecerilor. Trebuie să ai în vedere mai multe lucruri, atunci când alegi o rochie de ocazie. Spre exemplu, materialul din care este confecționată aceasta, culoarea și croiul și, poate cel mai important, să alegi un model care să te transforme într-o femeie provocatoare, dar să te țină departe de vulgaritate. Jennifer Lawrence a demonstrat de multe ori că are bun gust în alegerea ținutelor și putem pune acest lucru pe seama experienței pe care a acumulat-o de-a lungul anilor. Iată câteva dintre secretele ei și cum le poți pune și tu în aplicare, pentru a alege rochia de seară perfectă.

Rochia din dantelă neagră

Dantela neagră în combinație cu voalul negru este alegerea perfectă pentru petrecerile de tip cocktail. O astfel de ținută te poate transforma într-o femeie provocatoare, mai ales dacă ești o genul de persoană care dorește să-și scoată în evidență decolteul și vrea să obțină un look sexy.

Rochii din dantela neagra

Rochie scurtă cu voal negru aplicat (699 lei), Rochie cu maneci decupate și paiete (699 lei), Rochie din dantelă stransă în talie (599 lei).


Rochia decupată în talie

Tăieturile și decupajele laterale îți vor expune abdomenul plat și sunt în vogă anul acesta. Cu toate astea, ai grijă să alegi o astfel de rochie de elegantă doar dacă silueta îți permite acest lucru, deoarece te va transfora într-o femeie vulgară, în cazul în care corpul tău nu este unul tonifiat.

Rochii decupate

Rochie albastră lungă (312 lei), Rochie albă midi (180 lei), Rochie neagră lungă (363 lei).


Rochia din două piese

Jennifer Lawrence a purtat o astfel de rochie, formată din două piese de culoare roșie, la un eveniment monden. O combinație simplă, dar care a atras toate privirile. Poți opta și tu pentru această ținută, deoarece îți va oferi rafinamentul dorit. Ai grijă, însă, la modul în care o accesorizezi. Poartă un colier la baza gâtului și, eventual, un inel discret, pentru a păstra din simplitatea lookului.

În articolul

PROVOCATOR sau VULGAR: cum alegem rochia de seară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x