Răsturnare de situaţie în cazul războiului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt! Actriţa va pierde TOT, dacă....

Publicat pe 16.11.2016 la 16:31 Actualizat pe 16.11.2016 la 16:46

Un divort cu final neasteptat!

Puțini se așteptau să-l vadă după știrea divorțului, însă după achitarea sa în cazul abuzului asupra unui minor, prezentat de Angelina împotriva sa, actorul a găsit putere pentru a o însoți pe partenera sa din film, Marion Cotillard, pe covorul roșu.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, ar fi Angelina Jolie cea pusă acum în dificultate în bătălia legală privind custodia copiilor celor doi actori. Ziarul dezvăluie existența unor înregistrări, care pun în evidență strategia actriței pentru a discredita imaginea lui Pitt, cu scopul de a-l împiedica să obțină tutela comună a copiilor.

Surse apropiate cuplului au declarat ziarului că dacă aceste înregistrări audio ajung să devină publice, ar fi Jolie cea care ar ajunge într-o situație foarte compromisă. "Ar fi o bombă pentru ea", au asigurat sursele.

Aceleași surse adaugă că, în timp ce Brad vrea să se ajungă la un acord matur iar acuzațiile să înceteze, Jolie vrea să îndrepte lucrurile în direcție contrară. "Cel puțin până acum nimeni nu a vrut să joace murdar, nu este bine pentru copii, dar Angelina și echipa ei sunt înclinați "să-l discrediteze pe Brad, pentru a-l împiedica să obțină custodia în comun a copiilor".

Spre deosebire de această luptă legală acerbă, lichidarea imperiului "Brangelina", în termeni comerciali, pare mult mai simplă. Cu o avere estimată la 500 de milioane de euro, cuplul și-a scos la vânzare proprietățile din întreaga lume. Până acum, și într-un timp record, a reușit să vândă bijuteria familiei: Castelul Miraval, din Franța, pentru 55 de milioane de euro.

Iar casa istorică, cumpărată de Pitt în cartierul francez din New Orleans, și-a găsit deja un cumpărător dispus să plătească 4,4 milioane de euro. În niciunul dintre cazuri perechea nu a mizat pe profit, având în vedere că, potrivit experților imobiliari, proprietățile au fost puse în vânzare la prețuri foarte avantajoase pentru cumpărători.

În articolul

Răsturnare de situaţie în cazul războiului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt! Actriţa va pierde TOT, dacă....

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x