Robbie Williams şi-a lansat o aplicaţie proprie, RobbieMoji, ce conţine emoticoane personalizate

Publicat pe 29.07.2016 la 15:34 Actualizat pe 29.07.2016 la 15:37

Cântăreţul Robbie Williams şi-a lansat o aplicaţie proprie, RobbieMoji, ce conţine emoticoane personalizate cu chipul starului, imagini de tip GIF, clipuri video şi audio, dar şi opţiunea de a crea meme-uri dedicate starului britanic, informează contactmusic.com.

Cântăreţul Robbie Williams şi-a lansat o aplicaţie proprie, RobbieMoji, ce conţine emoticoane personalizate cu chipul starului, imagini de tip GIF, clipuri video şi audio, dar şi opţiunea de a crea meme-uri dedicate starului britanic, informează contactmusic.com.

”Let these entertain you!” (”Fie ca aceste emoticoane să vă distreze!”), a scris celebrul cântăreţ într-un mesaj publicat pe Twitter, făcând o aluzie la titlul unuia dintre single-urile sale celebre, ”Let Me Entertain You”.

Noile emoticoane Robbie Williams au la bază cele mai populare emoticoane folosite de internauţi în mesajele lor zilnice. Acestea au fost personalizate cu cele mai cunoscute expresii faciale, versuri şi tatuaje ale starului britanic.

În vârstă de 42 de ani, Robbie Williams nu este prima vedetă care îşi lansează propria aplicaţie de emoticoane.

Luna trecută, Justin Bieber şi-a lansat o linie de simboluri grafice utilizate în sistemele de mesagerie instantanee, după modelul celor lansate deja de Kim Kardashian şi Amber Rose.

Emoticoanele s-au dovedit o afacere plină de succes pentru celebrităţile din showbiz. Presa americană relatează că Amber Rose a obţinut venituri de 2 milioane de dolari în prima zi după lansarea emoticoanelor sale.

Vedeta americană şi-a lansat linia MuvaMojis, un set de 900 de simboluri grafice, disponibile în magazinele virtuale Apple şi Android, în luna martie, şi primeşte o parte din profiturile obţinute din comercializarea lor. Anumite surse spun că Amber Rose a încasat deja 4 milioane de dolari de pe urma acestei aplicaţii, pe care a creat-o în colaborare cu Appmoji, un producător de software pentru dispozitive mobile.

La rândul lor, emoticoanele Kim Kardashian generează venituri de 1 milion de dolari pe minut.

Potrivit presei internaţionale, aplicaţia lansată de Kim Kardashian, care costă 1,99 de dolari, a fost descărcată de pe internet într-un ritm uluitor - de 9.000 de ori pe milisecundă - în prima zi în care a fost lansată.

Robbie Williams, născut pe 13 februarie 1974, fost membru al grupului Take That, şi-a început cariera solo în 1996, cu un cover după piesa ”Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat zece albume de studio, cel mai recent datând din 2013, ”Swings Both Ways”. În 2015, Robbie Williams a concertat şi la Bucureşti, în cadrul turneului ”Let Me Entertain You”

În articolul

Robbie Williams şi-a lansat o aplicaţie proprie, RobbieMoji, ce conţine emoticoane personalizate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x