Rochii in tendinte pentru vara anului 2018

Publicat pe 18.06.2018 la 17:16 Actualizat pe 18.06.2018 la 17:20

Prezentarile de moda de la cele mai recunoscute case de moda, precum Christian Dior, Elie Saab, Adam Selman ,Dolce & Gabbana, Emanuel Ungaro, Versace si altele, aduc in prim plan rochii colorate, viu stralucitoare cu paiete, volane si imprimeuri florale.

Moda din vara aceasta in materie de rochii, atat de zi cat si elegante, se caracterizeaza prin: masculinitate, stil oversize sau avangardist. Pe langa aceste stiluri, creatorii de moda aduc in prim plan si alte stiluri despre care iti vom povesti in randurile urmatoare.

Prezentarile de moda de la cele mai recunoscute case de moda, precum Christian Dior, Elie Saab ,Adam Selman ,Dolce & Gabbana, Emanuel Ungaro, Versace si altele, aduc in prim plan rochii colorate, viu stralucitoare cu paiete, volane si imprimeuri florale.

Daca tot vorbim de moda, ei bine de aici iti poti achizitiona cele mai in trend outfit-uri in materie de rochii, atat de seara cat si de zi.

Prin note colorate, modele noi, vei reusi sa alegi cea mai potrivita tinuta atat de zi cat si de seara.
Nu este foarte greu sa tii pasul cu moda, incearca si vei alege ceea ce ti se potriveste!
Cu toate acestea, citeste mai departe si vei descoperi cateva modele de rochii pe care le vei aborda si le vei indragi de la prima vedere. Adopta un stil vestimentar dincolo de limite!

Modele de rochii pentru vara anului 2018

Moda din vara anului 2018 poate sa faca o schimbare in garderoba, dand bucurie si aducerea soarelui datorita unei game variate de culori. Combinatia de culori depinde foarte mult si de culoarea tenului.

Inspira-te si opteaza pentru cea mai cool rochie in tendinte!

Rochii in buline

Rochiile in buline sunt un “must-have” si pentru aceasta perioada. Imprimeu retro, bulinele confera rochiilor o nota indrazneata si fascinanta. Asadar, rochiile clasice alb-negru raman in tendinte iar noutatea este reprezentata de bulinele mai indraznete. Rochiile pot avea atat buline mici cat si mai mari. Trebuie sa faci loc in dulapul tau pentru o astfel de tinuta daca iti doresti sa ai un stil aparte si sa fii in centrul atentiei in orice moment.

Daca alegi o astfel de rochie, poti foarte usor sa achizitionezi o pereche de sandale cu tocul nu foarte inalt.

Rochii cu franjuri

Rochiile cu franjuri sunt ideale mai ales daca ai un stil mai aparte. Franjurile confera o nota clasica dar si eleganta pe de alta parte. Designerii s-au lasati inspirati de jazz si de farmecul pe care il poate aduce chiar si intr-un stil vestimentar.

Pe langa franjuri, rochiile mai pot avea paiete sau pene. Cu toate acestea, fata de rochiile din 1920, rochiile din acest sezon sunt mai colorate si mult mai feminine.
La astfel de rochii, poti opta pentru o pereche de pantofi confortabili.

Rochii cu imprimeu floral

Si pentru aceasta vara rochiile cu impreu floral sunt in tendinte. Atat la rochiile de zi sau cele elegante, poti opta pentru o astfel de rochie. Designerii au ales aceste modele deoarece confera si mai mult sitl si eleganta indiferent de situatie. Florile se potrivesc in orice sezon si de aceea designeri precum Valentino , Badgley sau Mischka au optat pentru aceste motive florale.

Rochii pe alb-negru

Desi vara este dedicata culorilor aprinse, se pare ca rochiile alb-negru isi fac prezenta in orice sezon. Datorita elegantei, aceste culori sunt potrivite in orice stil.

Designeri precum Blumarine sau Christian Siriano au prezentat rochii monocromatice pe alb si negru la care au adaugat pantofi cu imprimeuri.
Daca alegi o astfel de tinuta, cu siguranta vei avea o eleganta si un stil aparte.

Rochii de zi cu bretele

Rochiile cu bretele sunt foarte usor de purtat dar si de adoptat. Acestea se pot purta in orice moment al zilei deoarece confera eleganta si lejeritate. Aceste rochii sunt croite din materiale usoare pentru a conferi lejeritate si stare de relaxare.
In plus, rochiile cu bretele accentueaza si mai mult umerii.

Rochii de zi elegante

Eleganta reprezinta pentru femei o nota aparte si unicitate. Aceasta eleganta este reprezentata de rochiile de zi cu note calde, pline de culoare si modele. Poti foarte usor sa adopti acest tip de rochie, pe timpul. Poti opta pentru o astfel de rochie deoarece te vei simti lejera, si in plus beneficiezi si de eleganta.

Rochii cu motive retro

Acest tip de rochii se caracterizeaza prin maneci bufante, lanterna, lungime midi sau imprimeuri. In aceasta vara, acest tip de rochii ocupa un loc aparte deoarece acestea ofera un stil boem.

Rochii cu imprimeu neobisnuit

Acest tip se caracterizeaza prin culori aprinse si continut neasteptat. Rochiile de zi ofera stralucire si reflecta esenta fiecarui imprimeu.
Aceste rochii au tenta unica doar prin simplu fapt ca au imprimeuri iesite din comun care vor da un “boost” frumusetii tale.

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

Rochii in tendinte pentru vara anului 2018

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x