Rochii subtiri pentru... vreme rece

Publicat pe 16.11.2010 la 13:43 Actualizat pe 16.11.2010 la 13:47

Rochii subtiri pentru... vreme rece

Numai cand auzi asta ti se face frig, nu? Oare mai este posibil sa purtam rochiile subtiri, pe care le-am trimis in dulap, cu lacrimi in ochi, pana in sezonul viitor?

Ei bine, avem o veste buna pentru cele care nu se pot desparti de rochiile atat de dragi. Le putem purta atat toamna, cat si iarna aceasta! Cum? Foarte simplu: impreuna cu jachete foarte calduroase si dresuri groase. Suna promitator, acum nu trebuie decat sa stabilim impreuna cateva combinatii.

Pentru zi
Recomandam rochii imprimate, lungi sau scurte, purtate cu pulovere tricotate, vestoane imblanite sau jachete cu cordon. Cizmele cu blanita la vedere se vor asorta perfect cu aceste tinute lejere, ele insele vedete ale sezonului. Daca rochiile sunt cu imprimeuri, gentile si celelalte accesorii ar trebui sa fie uni, pentru a nu aglomera tinuta cu un amalgam de culori.


Pentru combinatiile casual merg foarte bine rochiile din jerseuri fine, cu sau fara maneci, combinate cu dresuri de culoarea lor sau negre, mate. Daca nu esti adepta cizmelor cu blanita poti alege dintr-o gama foarte variata de botine model victorian, ghete stil oxford sau cizme cu caramb inalt.


Daca afara ploua, nu trece cu vederea cizmele de cauciuc, negre, bleumarin sau cel mult bordo. Evita-le pe cele divers colorate, deoarece nu se mai poarta, chiar daca unele firme inca le mai promoveaza.
Paltoanele groase si cojoacele de vreme rea se vor aseza perfect peste aceste combinatii feminine.


Pentru birou, alege din colectia ta rochiile foarte simple, negre sau in culori vii, dar fara imprimeuri. Acestea se vor combina foarte frumos cu sacouri cambrate, pantofi eleganti sau cizme inalte. Pontul acestor combinatii de birou este sa mergi pe maximum doua culori - fie sacoul de o culoare vie si rochia, ciorapii si incaltamintea negre, sau invers.

Pentru seara
Rochiile vaporoase, dar in culori inchise, sunt cele mai indicate. Se vor accesoriza cu elemente din lac, piele, catifea, dantela. Incaltamintea lucioasa le va pune cel mai bine in valoare.


Paltoanele groase si cojoacele de vreme rea se vor aseza perfect peste aceste combinatii.



Citeste www.felicia.a1.ro

În articolul

Rochii subtiri pentru... vreme rece

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x