Scrisoarea pe care solistul de la Linkin Park i-a dedicat-o celui mai bun prieten al său, Chris Cornell, care s-a spânzurat în Mai, e CHEIA!

Publicat pe 21.07.2017 la 15:41 Actualizat pe 21.07.2017 la 16:26

Cuvintele sunt ravasitoare!

Moartea celui mai bun prieten al său, vocalistul și chitaristul Chris Cornell, care s-a spânzurat în luna Mai, l-a afectat mai mult decât s-ar fi crezut pe solistul de la Linkin Park, Chester Bennington.

Acesta din urmă s-a sinucis folosind aceeași metodă ca bunul lui prieten, chiar în ziua în care Chris Cornell ar fi împlinit 53 de ani.

Toți sunt de părere că nu este deloc o coincidență, mai laes după ce au citit scrisoarea pe care Chester o scrisese în memoria prietenului său, la câteva zile de la înmormântare. Nu erau simple vorbe, ci mai degrabă, adevărate prevestiri. Iată ce i-a scris.

Dragă Chris,

Azi-noapte, i-am visat pe cei de la Beatles. M-am trezit cu ”Rocky Racoon” sunându-mi în cap și cu privirea preocupată a soției mele. Mi-a spus că prietenul meu murise....

Gândurile despre tine mi-au năvălit mintea și m-am pus pe plâns. Încă o fac, de tristețe și de mulțumire, pentru toate momentele speciale petrecute alături de tine și de familia ta. M-ai inspirat în moduri în care nu ai fi crezut.

Talentul tău a fost unic și fără egal. Vocea ta era bucurie și durere, furie și iertare, iubire și trădare, la un loc. Prespun că toți suntem așa și tu m-ai făcut să înțeleg asta.

Tocmai am urmărit un filmuleț cu tine interpretând ”A Day In The Life’ a celor de la Beatles și mi-am amitit de visul meu. Îmi place să cred că tu îți luai adio de la mine, în felul tău.

Nu-mi pot imagina o lume fără tine. Mă rog ca tu să-ți găsești liniștea în viața viitoare. Soției tale, copiilor și prietenilor tăi le transmit toată dragostea mea.

Îți mulțumesc că m-ai lăsat să fac parte din viața ta.

Cu dragoste, al tău prieten,

Chester Bennington”

Vorbele tulburătoare ale lui Chester, dar și faptul că s-a spânzurat precum bunul său prieten, chiar de ziua lui, îi fac pe mulți să creadă că artistul și-ar fi plănuit, de atunci, propria moarte!...

În articolul

Scrisoarea pe care solistul de la Linkin Park i-a dedicat-o celui mai bun prieten al său, Chris Cornell, care s-a spânzurat în Mai, e CHEIA!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x