Shakira, discurs emoţionant despre sprijinirea copiilor săraci: "Bebeluşii de azi vor conduce afacerile de mâine"

Publicat pe 17.01.2017 la 12:13 Actualizat pe 17.01.2017 la 13:05

Shakira, o artista recunoscuta pentru putrenica implicare sociala.

Shakira i-a îndemnat pe liderii lumii, reuniţi luni, la ceremonia de deschidere a Forumului Economic Mondial de la Davos, să sprijine programele dedicate copiilor din zonele defavorizate, privind alimentaţia, educaţia şi îngrijirea medicală a acestora.

Bebeluşii de azi vor conduce afacerile de mâine. Capacitatea lor de contribuţie va modela societăţile de mâine, va rezolva problemele de mâine”, a declarat vedeta columbiană, într-un discurs pasionant.

Shakira, care este ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF, a primit la Davos un premiu special, Crystal Award, pentru acţiunile umanitare pe care le-a întreprins de-a lungul anilor. Artista a înfiinţat la vârsta de 18 ani Fundaţia Pies Descalzos, care luptă pentru a asigura copiilor săraci din Columbia acces la educaţie de calitate.

”În această sală se află unii dintre cei mai puternici oameni din lume şi sunt convinsă că ştiţi cu toţii ceea ce înseamnă să te afli la conducere. Trebuie să aplicaţi inteligenţa şi strategiile de business, valorile şi resursele umane, dar şi talentul din companiile voastre pentru a aduce o schimbare în bine pe plan social şi pentru a rezolva probleme sociale”, a adăugat artista.

La aceeaşi ceremonie, organizatorii Forumului Economic Mondial de la Davos a acordat un trofeu Crystal Award şi violonistei Anne-Sophie Mutter, care conduce o fundaţie ce oferă burse tinerilor muzicieni.

Acelaşi premiu a fost atribuit şi actorului Forest Whitaker pentru angajamentul lui în favoarea păcii, prin sprijinirea tinerilor, în calitate de lideri şi de antreprenori, în comunităţi afectate de violenţă şi sărăcie. Forest Whitaker a înfiinţat Whitaker Peace & Development Initative. Acest ONG formează tineri din Statele Unite, Mexic, Uganda şi Sudanul de Sud pentru a deveni mediatori ai păcii. Starul american este şi ambasador al bunăvoinţei UNESCO pentru pace şi reconciliere.

Forumul Economic Mondial de la Davos, a cărui ediţie din 2017 se desfăşoară în perioada 17-20 ianuarie, atribuie în mod oficial trofeele Crystal Awards cu o zi înainte de debutul reuniunilor din cadrul acestui eveniment. Organizaţia, înfiinţată de Klaus Schwab, recompensează în fiecare an artişti care şi-au folosit celebritatea pentru a îmbunătăţi condiţiile sociale în diverse zone ale lumii.

sursa: news.ro

În articolul

Shakira, discurs emoţionant despre sprijinirea copiilor săraci: "Bebeluşii de azi vor conduce afacerile de mâine"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x