Sinead O` Conner, din nou în vizorul AUTORITĂŢILOR! Ce a mai facut de data aceasta IMPREVIZIBILA artistă

Publicat pe 28.09.2016 la 16:26 Actualizat pe 28.09.2016 la 16:33

Artista surprinde din nou!

Cântăreaţa Sinead O'Connor a achitat fiscului irlandez o datorie de 180.000 de dolari

Cântăreaţa Sinead O'Connor a ajuns la o înţelegere cu fiscul irlandez, în urma unui audit, şi a acceptat să achite o datorie de 180.000 de dolari, informează contactmusic.com.

Reprezentanţii Revenue Commission au efectuat o serie de calcule şi au ajuns la concluzia că artista datora fiscului această sumă, care reprezintă taxe neachitate, dobânzi şi penalizări.

Artista, care deţine o locuinţă în localitatea Bray din Irlanda, a apărut pe lista marilor datornici care ajung la un acord cu fiscul irlandez. Această listă este publicată la fiecare trei luni de guvernul irlandez.

Vestea despre înţelegerea încheiată de cântăreaţă cu fiscul din Irlanda a venit la doar câteva luni după ce Sinead O'Connor a generat un val de îngrijorare în rândul fanilor ei, după ce a dispărut din locuinţa unor prieteni din statul american Illinois, iar membrii familiei sale au crezut că s-a sinucis.

Ulterior, cântăreaţa a fost găsită în viaţă într-un hotel din apropiere de oraşul Wilmette şi a fost transportată la un spital din apropiere.

Sinead O'Connor, născută pe 8 decembrie 1966, la Dublin, este o cântăreaţă şi compozitoare irlandeză. Cel mai de succes single al ei, ”Nothing Compares 2 U”, a fost compus de Prince. Artista irlandeză, cunoscută nu doar pentru calităţile ei interpretative, ci şi pentru declaraţiile sale polemice şi extravaganţei vestimentare, are în palmares numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy şi trei MTV Video Music Awards.

Acţiunile ei controversate i-au adus însă şi numeroase critici, în special în Statele Unite.

În 1990, mai multe posturi de radio au refuzat să îi difuzeze cântecele, după ce artista irlandeză nu a permis ca imnul naţional american să fie intonat în deschiderea unuia dintre concertele sale.

După ce a criticat cu vehemenţă Biserica Catolică din cauza felului în care aceasta a ascuns abuzurile sexuale comise de preoţi, artista irlandeză a fost din nou subiectul unui moment controversat, în 1992, după ce a rupt o fotografie a papei Ioan Paul al II-lea în emisiunea ”Saturday Night Live”. După acel gest care a şocat publicul american, cântăreaţa a spus: ”Luptaţi împotriva duşmanului adevărat!”.

Artista irlandeză, diagnosticată cu tulburare bipolară în urmă cu un deceniu, a vorbit de mai multe ori în public despre afecţiunile sale mintale. Ea i-a mărturisit prezentatoarei Oprah Winfrey, în 2007, că, înainte de a primi acel diagnostic, s-a confruntat cu ”o frică copleşitoare” şi s-a gândit de mai multe ori să se sinucidă.

În 2012, cântăreaţa şi-a anulat un întreg turneu, spunând că medicii i-au recomandat să se odihnească, după ”o foarte serioasă cădere nervoasă”.

Recent, Sinead O'Connor l-a acuzat pe prezentatorul de televiziune Arsenio Hall că ar fi fost furnizorul de droguri al cântăreţului Prince. În urma acelei acuzaţii, prezentatorul TV a dat-o în judecată pe cântăreaţă, de la care solicită daune în valoare de 5 milioane de dolari.

În articolul

Sinead O` Conner, din nou în vizorul AUTORITĂŢILOR! Ce a mai facut de data aceasta IMPREVIZIBILA artistă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x