Sophia Loren a împlinit 80 de ani! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere (GALERIE FOTO)

Publicat pe 21.09.2014 la 11:21 Actualizat pe 21.09.2014 la 11:39

Simbolul cinematografiei italiene a împlinit 80 de ani. 60 i-a petrecut în faţa camerelor de filmat. Diva a declarat că ziua ei de naştere nu trebuie să fie o celebrare a trecutului, ci mai degrabă prologul unei vieţi frumoase

Simbolul cinematografiei italiene a împlinit 80 de ani. 60 i-a petrecut în faţa camerelor de filmat. Diva a declarat că ziua ei de naştere nu trebuie să fie o celebrare a trecutului, ci mai degrabă prologul unei vieţi frumoase.

Până acum, nimeni nu a ajuns să aibă notorietatea Sophiei Lauren. Frumoasă, elegantă și rafinată la superlativ, are o viață ce seamănă mai degrabă cu un scenariu de film. În tinerețe, avea o situație militară foarte modestă și chiar a a ajuns sa cerseasca mancare de la soldatii americani prezenti in Sicilia in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Cariera ei actoriceasca a debutat dupa ce a fost remarcata la un concurs de Miss de catre regizorul Carlo Ponti, cel care avea sa ii devina sot timp de 50 de ani.

Și cum putea fi mai frumos... Sophia Lauren fost sărbătorită în Ciudad de Mexico, unde i-a fost dedicată o expoziţie. Rochii, bijuterii, fotografii şi diplome, proiecţii ale unor imagini în care Sophia Loren apare alături de Marcello Mastroianni, Cary Grant şi Marlon Brando, toate povestec viaţa unei artiste care a cucerit lumea.

De curând, Sophia Loren şi-a lansat volumul de memorii, o confesiune făcută marelui pulic din care nu lipseşte episodul din 1982 când, în urma unor probleme cu fiscul italian, actriţa a stat 17 zile la închisoare pentru că nu-şi plătise impozitele.

În articolul

Sophia Loren a împlinit 80 de ani! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere (GALERIE FOTO)

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 mai 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
a1.ro
Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 20. Echipa care pleacă acasă cu premiul de 15.000 de euro
HelloTaste.ro
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești
Catine
Zodii care au mereu zâmbetul pe buze. Nativii cu o personalitate puternică
useit.ro
Singurul animal care ar supraviețui apocalipsei, potrivit experților. Cum ar rezista când toate celelalte viețuitoare ar muri
as.ro
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: „Nu poţi trăi în păcat!”
MediCOOL
Utilizările medicinale ale vaselinei. Efectele asupra sănătății organismului
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
DeParinti
5 motive pentru care voluntariatul este benefic pentru copii
MediCOOL
7 alimente bogate în acizi grași Omega-3. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Ai folosit doar gălbenușurile? Iată 5 rețete cu albușurile rămase
x