Sorana a iesit din spital cu chef de munca: isi face trupa de cover-uri

Publicat pe 23.11.2012 la 18:04 Actualizat pe 23.11.2012 la 01:20

Sorana, fosta componenta a trupei ASIA si actuala protagonista a show-ului ”Drumul spre altar” de la Euforia TV, a fost in spital saptamana trecuta acuzand dureri de stomac, ameteli si stari de lesin, o indispozitie totala si lipsa poftei de mancare. Dupa multe vizite la doctor, medicii au spus ca a fost vorba de o forma ciudata de ulcer perforat. Sorana a mai avut probleme cu ulcerul si acum cativa ani si se pare ca din cauza stresului, conditia medicala a recidivat. Acum vedeta este bine si isi face o trupa de muzica.

”Am incercat mai multe genuri de melodii anul acesta, dar e greu sa intri pe radio zilele acestea. Toata lumea asculta un fel ciudat de house care mie nu mi se potriveste. Am renuntat la radio, dar la muzica nu renunt! Eu sunt o fire romantica si mereu mi-au placut melodiile vechi, ce au facut istorie in muzica. Acum am niste baieti foarte buni la instrumente si ne gandim serios la o trupa de cover-uri.

O trupa unde toti suntem prieteni de foarte multi ani sau ne leaga povesti incredibile. Cantam live, jazz, blues, reggae. Felul in care o facem, povestile, cover-urile si piesele noastre sunt partea crazy. Suntem reali si satui de tot ce inseamna photoshop, calculator si instrumente care vin din calculator. Sunt total indragostita de acest proiect si am foarte mare incredere in el. Momentan lucram piesele, le repetam.”

Sorana poate fi vazuta sambata in ”Drumul spre altar” de la Euforia TV, de la ora 20:00, alaturi de Anca Neacsu, Alexandra Dragomiroiu, Lora si Anemona Niculescu, colegele sale de platou.

În articolul

Sorana a iesit din spital cu chef de munca: isi face trupa de cover-uri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x