Spune-mi ce semn ai în palmă, ca să-ți spun ce DESTIN vei avea! Cei care au un TRIDENT sunt sub protecție divină și niciun rău nu se va atinge de ei!

Publicat pe 16.11.2017 la 10:38 Actualizat pe 16.11.2017 la 11:19

Tu ce semn ai in plama?

Încă din antichitate, oamenii au încercat să prezică destinul prin descifrarea semnelor din palmă.

Mâinile noastre se închid formând diverse semne cu o semnifcație precisă. În afară de triunghiuri, stele sau romburi, mai există și alte forme pe care mâinile o creează, precum tridentul, semiluna, peștele sau crucea.

Triunghi

Ai un triunghi în palmă? Felicitări, ești posesorul unui mare talent. Triunghiul de orice tip este indicatorul unui talent înnăscut. Cu cât el este mai mare, cu atât sunt și șansele de a deveni o persoană cunoscută în societate.

Stea

Dacă ai o stea în palmă, înseamnă că ai abilități speciale. Ești o persoană cu o inteligență superioară, dedicată științei, filosofiei sau religiei.

Romb

Ești un spirit aventurier și nu ai limite când îți propui să cucerești necunoscutul. Îți place să îți asumi riscuri, în special când este vorba de o cauză nobilă.

Pește

Este o formă asemănătoare rombului, însă, la final, figura aduce mult cu o coadă de pește. Posesorul este un spirit liber și foarte credincios.

Semilună

Dacă ai o semilună în palmă, înseamnă că, efectiv, ai capacitatea de a prezice viitorul. Intuiția ta este ridicată și de multe ori se întâmplă să ți se ceară sfaturi.

Trident

Ai protecție divină, niciun rău nu se poate atinge de tine.

Cruce

Ești o persoană spirituală care posedă un har divin. Folosește-l mai ales în beneficiul celorlalți, iar atunci misiunea ta pe Pământ va fi îndeplinită.

În articolul

Spune-mi ce semn ai în palmă, ca să-ți spun ce DESTIN vei avea! Cei care au un TRIDENT sunt sub protecție divină și niciun rău nu se va atinge de ei!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x